ΝΔ για Ρουβίκωνα: Θα κάνει κάτι η κυβέρνηση ή θα αναλάβει την... πολιτική ευθύνη;

ΝΔ για Ρουβίκωνα: Θα κάνει κάτι η κυβέρνηση ή θα αναλάβει την... πολιτική ευθύνη;

Επίθεση στην κυβέρνηση σχετικά με την ανενόχλητη εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στην αυστριακή πρεσβεία εξέδωσε το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Ρουβίκωνας αναβάθμισε τη δράση του καθώς πλέον εισβάλει ανενόχλητος μέσα στα κτίρια των πρεσβειών, αναφέρει μεταξύ άλλων η ΝΔ, σχολιάζοντας την εισβολή που έγινε μέρα μεσημέρι, σε μια από τις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές της Αθήνας, μόλις μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από το Μέγαρο Μαξίμου, το Προεδρικό Μέγαρο και την Βουλή.

Όλα αυτά μάλιστα, την ώρα που σε απόσταση αναπνοής και οπτικής επαφής βρίσκονται νυχθημερόν οι διμοιρίες των ΜΑΤ που κρατούν αποκλεισμένη την πρόσβαση στην Ηρώδου Αττικού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο Ρουβίκωνας συνεχίζει να μπαινοβγαίνει ανενόχλητος μέσα στις πρεσβείες, αναβαθμίζοντας μάλιστα τη δράση του, καθώς μπουκάρει πλέον και στα κτίρια.

Γνωρίζουμε ότι είναι μάλλον υπερβολή να ζητάμε απαντήσεις από την Κυβέρνηση, αλλά ειλικρινώς αναρωτιόμαστε αν σκοπεύει επιτέλους να κάνει κάτι ή αν θα αναλάβει έστω την... πολιτική ευθύνη», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.