ΝΔ για ανάρτηση Γ. Βαρεμένου: Ο «πολακισμός» έχει γίνει πλέον γραμμή στον ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ για ανάρτηση Γ. Βαρεμένου: Ο «πολακισμός» έχει γίνει πλέον γραμμή στον ΣΥΡΙΖΑ

Απαντήσεις για το «αν οι αθλιότητες του κ. Βαρεμένου είναι κι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ» ζητά η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της, με αφορμή την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο καταφύγιο ζώων.

Ο Γιώργος Βαρεμένος έγραψε στο Twitter πως «ο κόσμος χάνεται μέσα ή έξω από τις ΜΕΘ και ο easy rider ποδηλάτης πρωθυπουργός εμφανίζεται αυτή τη φορά σε φιλοζωική εκπομπή της ΕΡΤ. Να μην λένε ότι δεν νοιάζεται για όσους πεθαίνουν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι».

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «φαίνεται ότι ο “πολακισμός” έχει γίνει πλέον η γραμμή για όλο και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Φαίνεται ότι ο “πολακισμός” έχει γίνει πλέον η γραμμή για όλο και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πρωθυπουργός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων επισκέφθηκε το προηγούμενο Σάββατο το καταφύγιο για άστεγα και εγκαταλελειμμένα ζώα στην Ηλιούπολη κι έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη η οποία θα προβληθεί αύριο. Όταν ο κ. Βαρεμένος κάνει το χυδαίο λογοπαίγνιο “να μη λένε ότι δεν νοιάζεται για όσους πεθαίνουν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι” δεν προσβάλλει μόνο τον Πρωθυπουργό. Εκείνους που πρωτίστως προσβάλλει είναι τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν νύχτα-μέρα αγώνα στα νοσοκομεία να περιθάλψουν ασθενείς και να σώσουν ζωές. Αναμένουμε από τον κ. Ηλιόπουλο να μας πει αν οι αθλιότητες του  κ. Βαρεμένου είναι κι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ».