7ος χρόνος, ημέρα 2060η
Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021

ΝΔ: Φυσιολογικές για το ΣΥΡΙΖΑ οι απειλές σε Κεραμέως, του φταίνε τα ΜΜΕ

ΝΔ: Φυσιολογικές για το ΣΥΡΙΖΑ οι απειλές σε Κεραμέως, του φταίνε τα ΜΜΕ

Μύδρους ατά του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση του σχετικά με την επίθεση με τρικάκια στο γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, εξαπολύει η ΝΔ.

«Αυτό που βρήκε να σχολιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ από τα τρικάκια στο γραφείο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, δεν είναι η πράξη και το απειλητικό περιεχόμενο, αλλά ο τρόπος κάλυψης από τα ΜΜΕ!». Και προσθέτει ότι «το να σου πετάνε δηλαδή τρικάκια στο γραφείο με απειλές του στυλ "Ν+2 οι ώρες σου" είναι κάτι που για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι φυσιολογικό, κατι απλό και καθημερινό. Από αυτά που κάνουν οι 'ημιπιτσιρικάδες'».

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της ΕΠΕΚΕ Παιδείας επιχειρώντας να υποβαθμίσει είχε εκδώσει ανακοίνωση εξαπολύοντας επίθεση στην ΕΡΤ, για την επιλογή της ΕΡΤ να χαρακτηρίσει ως «επίθεση» την παρέμβαση με τρικάκια στο γραφείο της υπουργού Παιδείας.


Η ανακοίνωση:

«Επίθεση» με... τρικάκια στο γραφείο της Νίκης Κεραμέως στο Χαλάνδρι μεταδίδει η ΕΡΤ. Μήπως και με κομφετί; Τουλάχιστον η ίδια η υπουργός την αποκάλεσε «παρέμβαση». Εκφράζουμε τη συμπάθειά μας στη σκληρά δοκιμαζόμενη -στη χώρα μας- ελευθερία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.