Να δικαιολογήσει τον Πολάκη έσπευσε ο Σπίρτζης

Να δικαιολογήσει τον Πολάκη έσπευσε ο Σπίρτζης

Σε μείζον θέμα εξελίσσεται η υπόθεση Πολάκη για τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα όσα είπε στη Βουλή για τους εμβολιασμούς έχουν προκαλέσει αλγεινές εντυπώσεις τοποθετώντας τον στην πλευρά των αντιεμβολιαστών,

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκάλεσε η τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη κατά των εμβολίων για τον κορονοϊό επιχείρησε ο Χρήστος Σπίρτζης δηλώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας είναι υπέρ των εμβολιασμών. 

Ο κ. Σπίρτζης έσπευσε να τον δικαιολογήσει εξαπολύοντας επίθεση κατά της κυβέρνησης.

«Έχετε θυσιάσει 6.000 συμπολίτες μας. Όταν ο πρόεδρος μας, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι ξεστοκάρετε για το AstraZeneca, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το κόμμα σας κάνανε μπούλινγκ, για μία ακόμη φορά. Τώρα επιχειρείτε το ίδιο για τον Παύλο Πολάκη. Για πείτε μας για το astrazeneca. To δώσατε σε εκατοντάδες χιλιάδες νέους ανθρώπους και το απαγορεύσατε τώρα; Τους θέσατε σε κίνδυνο; Έχoυν ευθύνη αυτοί που το έκαναν αυτό και η κυβέρνηση; Όχι; Έχετε ευθύνη και για αυτά και για τους 6.000, τουλάχιστον, συμπολίτες μας που πέθαναν. Με ευθύνη σας, με παραλείψεις σας. Βεβαίως και έχετε ευθύνη και τα κρύβετε. Τα κρύβετε με τον φίλτατο Σωτήρη και τις στημένες επιτροπές», τόνισε χαρακτηριστικά.