7ος χρόνος, ημέρα 2187η
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Ν. Ξυδάκης για Π. Λαφαζάνη: Να απαντήσει το υπ. Προστασίας του Πολίτη

Ν. Ξυδάκης για Π. Λαφαζάνη: Να απαντήσει το υπ. Προστασίας του Πολίτη

Στη δήλωση ότι ο ίδιος δε γνωρίζει για το αν η Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος λειτουργεί αυτοβούλως προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης σχετικά με την υπόθεση του Παναγιώτη Λαφαζάνη καλώντας το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να να απαντήσει στην ελληνική κοινωνία.

«Δεν γνωρίζω πώς λειτουργεί το συγκεκριμένο τμήμα. Είναι ο ρόλος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να επιληφθεί και να απαντήσει στην ελληνική κοινωνία. Δεν μπορώ να γνωρίζω τις λεπτομέρειες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Π. Λαφαζάνης.

«Εγώ χθες είδα τον Παναγιώτη το Λαφαζάνη και του είπα ότι "οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο πλευρό σου στο βαθμό που υφίστασαι τέτοια δίωξη και μεταχείριση». Αυτό δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Ν. Ξυδάκης ερωτηθείς για την αποκάλυψη από το ΘΕΜΑ ότι ασφαλίτες «ντυμένοι» κάμεραμαν παρακολουθούσαν τον Λαφαζάνη.

Μιλώντας για το δημοψήφισμα στα Σκόπια σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι «ως ένα έχει επιτευχθεί μια κίνηση απονομιμοποίησης δια της αποχής» παρατηρώντας ότι «το δημοψήφισμα δεν ήταν το καθοριστικό» αν και ο Ζόραν Ζάεφ, όπως είπε, «δεν πετυχαίνει να πάει στη Βουλή με ισχυρό πολιτικό όπλο στα χέρια του».

Ο κ. Ξυδάκης είπε, επίσης, ότι «σε περίπτωση που έχουμε εμπλοκή με καθυστέρηση η Ελλάδα είναι σημαντικό να κεφαλαιοποιήσει τα διπλωματικά της κέρδη».

Όσον αφορά, τέλος, το θέμα των συντάξεων είπε ότι «η πολιτική βούληση είναι να μην υπάρχουν περικοπές συντάξεων» προσθέτοντας ότι «δεν συντρέχουν λόγοι και προϋποθέσεις για να γίνει η περικοπή».

Φωτογραφία intime news