N. Τόσκας: H ΕΛ.ΑΣ απαντά με πράξεις στις καταγγελίες περί ανομίας

N. Τόσκας: H ΕΛ.ΑΣ απαντά με πράξεις στις καταγγελίες περί ανομίας

Πυρά κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκης, εξαπέλυσε, μέσω twitter, ο Νίκος Τόσκας, με αφορμή την εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών στα Εξάρχεια.

«Την ίδια ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά για ανομία, η Ελληνική Αστυνομία απαντά με πράξεις, καταγράφοντας μία ακόμη επιτυχία στα Εξάρχεια. Και δεν είναι η πρώτη φορά», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Τόσκας.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, μιλώντας στη 2η συνάντηση των Αθηνών για τις Ευρωπαϊκές ΜμΕ, ο κ. Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, είχε τονίσει , μεταξύ άλλων: «σαν να μην φθάνουν οι οικονομικές δυσκολίες, τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν κρούσματα καταστροφών από κουκουλοφόρους που αποκτούν πια χαρακτηριστικά κανονικότητας... Είναι αυτό ένα περιβάλλον σκοτεινό. Αυτή η κατάσταση θα αλλάξει. Η κυβέρνηση της ΝΔ θα βάλλει τέλος στα φαινόμενα ανομίας. Οι πολίτες και οι επιχειρηματίες θα προστατεύονται. Θα δώσουμε την απαραίτητη πολιτική κάλυψη για να επιτελέσει την αποστολή της η Ελληνική Αστυνομία που έχει την επιχειρησιακή δυνατότητα».