Ν. Χαρδαλιάς: Περιορισμοί κυκλοφορίας στις παραλιακές ζώνες Πάτρας και Βόλου

Ν. Χαρδαλιάς: Περιορισμοί κυκλοφορίας στις παραλιακές ζώνες Πάτρας και Βόλου

Τον περιορισμό κυκλοφορίας στις παραλιακές ζώνες της Πάτρας και του Βόλου ως μέτρο πρόληψης διασποράς του κορονοϊού, ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. 

Συγκεκριμένα, ο περιορισμός κίνησης πολιτών στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας θα ισχύει από Δευτέρα - Παρασκευή από 2 μ.μ. έως τις 8 το πρωί της επόμενης μέρας και τα Σαββατοκύριακα. Στην παραλιακή ζώνη του Βόλου οι περιορισμοί θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 6/4 και για 14 ημέρες, από τις 12 μ.μ. έως τις 8 π.μ. της επόμενης ημέρας και τα Σαββατοκύριακα. 

Για την κατάσταση στη δομή μεταναστών στη Ριτσώνα ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε πως συνεχίστηκαν οι ιχνηλατήσεις και τα δείγματα που λήφθησαν ήταν αρνητικά.

Όσον αφορά το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» είπε ότι οριστοκοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την εκκένωση του πλοίου από τους μη νοσούντες και μέχρι το βράδυ θα μεταφερθούν οι αρνητικοί στον ιό σε 3 ξενοδοχεία όπου θα παραμείνουν για 14 ημέρες

Από τα θετικά κρούσματα στον κορονοϊό, η μεγάλη ομάδα είναι 65 Τούρκοι υπήκοοι, 16 Ουκρανοί, 17 Ινδονήσιοι, 5 Έλληνες, 6 Ουζμπεκιστανοί, 2 Μολδαβοί, 2 Κουβανοί, 1 Βούλγαρος, 2 υπήκοοι ΗΠΑ, 1 από το Κιργιστάν και 1 από Λευκορωσία.

Οι νοσούντες θα παραμείνουν στο πλοίο σε καραντίνα 14 ημερών .