ΓΔ: 827,06 2,04 (0,25 %)

Τζίρος: 49,44 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1954η
Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

ΓΔ: 827,06 2,04 (0,25 %)

Τζίρος: 49,44 εκατ. €   RT

Ν. Χαρδαλιάς: «Δεν υπάρχει σπουδαιότερο δώρο από την ίδια τη ζωή»

Ν. Χαρδαλιάς: «Δεν υπάρχει σπουδαιότερο δώρο από την ίδια τη ζωή»

«Δεν υπάρχει σπουδαιότερο δώρο από την ανθρώπινη ζωή. Κάθε ζωή. Γι' αυτό ας περάσουμε αυτές τις γιορτές με περιορισμούς, αλλά με αυτούς που αγαπάμε», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς στο μήνυμά του για τα Χριστούγεννα, σημειώνοντας ότι «αυτές οι γιορτές θα μας δείχνουν τις δύο πλευρές της ανθρώπινης ύπαρξης».

Με βίντεο που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ο κ. Χαρδαλιάς επισημαίνει ότι βρισκόμαστε σε ένα «σταυροδρόμι ανάμεσα σε δύο χρονιές, το 2020 και το 2021, που «για πάντα θα ας δείχνουν τις δύο πλευρές της ανθρώπινης ύπαρξης: Πόσο ευάλωτοι, πόσο εύθραυστοι και πόσο απροετοίμαστοι μπορούμε να είμαστε απέναντι σε μια πρωτόγνωρη δυσκολία». και ότι «πόσο δυνατοί, ικανοί και αποφασιστικοί, μπορούμε να γίνουμε στην πορεία»

«Θα αφήσουμε πίσω μας μια χρονιά που έμοιαζε με βαρύ χειμώνα, για να ανοίξουμε ένα καινούργιο δρόμο με ασφάλεια, αισιοδοξία και πάνω απ' όλα με υγεία για όλους μας» σημειώνει ο υφυπουργός και εύχεται σε όλους τους πολίτες καλά Χριστούγεννα.