Ν. Αναστασιάδης: Στις πρώτες χώρες σε εμβολιαστική κάλυψη στην Ευρώπη η Κύπρος

Ν. Αναστασιάδης: Στις πρώτες χώρες σε εμβολιαστική κάλυψη στην Ευρώπη η Κύπρος

Συνάντηση με την Επίτροπο Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της ΕΕ είχε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, την πρόοδο που έχει σημειώσει η Κύπρος στους εμβολιασμούς, που την φέρνει «μεταξύ των πρώτων στην εμβολιαστική κάλυψη σε όλη την Ευρώπη».

Συγκεκριμένα, ο κ. Αναστασιάδης έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter:

«Με χαρά συζήτησα σήμερα με την Επίτροπο Στέλλα Κυριακίδου για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 στην ΕΕ και με ικανοποίηση διαπιστώσαμε την πρόοδο που σταθερά σημειώνει η χώρα μας, η οποία ευρίσκεται μεταξύ των πρώτων στην εμβολιαστική κάλυψη σε όλη την Ευρώπη».

Η κ. Κυριακίδου ευχαρίστησε από την πλευρά τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας για τη συνάντηση και έδωσε τα συγχαρητήριά της για τις επιδόσεις της Κύπρου στους εμβολιασμούς και τους διαγνωστικούς ελέγχους για τον εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊού με ανάρτησή της στο Twitter

 H κ. Κυριακίδου σημειώνει στην ανάρτησή της: «Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την πολύ παραγωγική συνάντηση σήμερα. Συνεχάρηκα τον Πρόεδρο για τις εξαιρετικές επιδόσεις της Κύπρου στους εμβολιασμούς κατά του COVID19, καθώς και στα διαγνωστικά τεστς».

Η κ. Κυριακίδου, η οποία βρίσκεται στην Κύπρο, θα έχει επίσης συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Κύπρου Κωνσταντίνο Ιωάννου.