Μυστική σύσκεψη Ευρωπαίων και Αμερικανών στην Ορεστιάδα για το μεταναστευτικό

Παρασκευή 05 Απριλίου 2019, 23:15
-A +A
Μυστική σύσκεψη Ευρωπαίων και Αμερικανών στην Ορεστιάδα για το μεταναστευτικό

Μυστική σύσκεψη για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικών ροών, με την συμμετοχή Ευρωπαίων, Αμερικανών και στελεχών της FRONTEX, αλλά και εκπροσώπου του Επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος ήταν αρχικά να παραστεί αλλά τελικά έστειλε στενό συνεργάτη του, πραγματοποιήθηκε χθες στην Ορεστιάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει του Evros-news.gr, πάνω από 50 στελέχη από ευρωπαϊκές χώρες, τις ΗΠΑ, την FRONTEX που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Έβρου, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Συνοριοφυλακής, του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής αλλά και εταιρείας η οποία έχει αναλάβει την ηλεκτρονική παρακολούθηση των συνόρων με διάφορα συστήματα, συμμετείχαν στην συγκεκριμένη συνάντηση-σύσκεψη. Μάλιστα τα στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας επισκέφθηκαν τον φράχτη που έχει τοποθετηθεί στην περιοχή και στα σύνορα με την Τουρκία και ο οποίος λειτουργεί κάπως αποτρεπτικά στην πιο εύκολη είσοδο μεταναστών στη χώρα μας.

Σύμφωνα πάντα με το Evros-news.gr τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται αυξημένες ροές μεταναστών στην Ελλάδα, μέσω του Έβρου.

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα