Μύκονος: Ρολά σε beach bar λόγω κρούσματος κορονοϊού

Μύκονος: Ρολά σε beach bar λόγω κρούσματος κορονοϊού

Ρολά κατέβασε, μέχρι να περάσουν όλοι οι υπαλληλοι και σερβιτόροι από τεστ, το Beach bar και εστιατόριο Alemagou στην Μύκονο. Ο εντοπισμός κρούσματος κορονοϊού υπαλλήλου - και όχι σερβιτόρας- της επιχείρησης σήμανε συναγερμό στο «νησί των ανέμων». 

Σε ανάρτηση της επιχείρησης στα social media αναφέρεται: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από τεστ που έκανε υπάλληλος του γραφείου μας, βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Ύστερα από αυτό και για λόγους ασφάλειας προχωράμε σε μοριακό τεστ Covid-19 στο σύνολο του προσωπικού και σε απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος».

Και προσθέτει η ανακοίνωση: «Όπως είναι αυτονόητο, κρίναμε ότι το κατάστημα πρέπει να παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτοελέγχου και να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα μετάδοσης του ιού».



Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο ΕΟΔΥ είχε τεθεί σε συναγερμό εξαιτίας του συνωνστισμού που  παρατηρούνταν στους χώρουςτ ου beach bar.

Η ιχνηλάτηση έχει ήδη ξεκινήσει και ο εντοπισμός των ατόμων που ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα βρίσκεται σε εξέλιξη. Η ασθενής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και νοσηλεύεται στα ειδικά διαμορφωμένα ISO BOX ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της έχει χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή. Τις προσεχείς ώρες ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας της, θα κριθεί αν είναι απαραίτητο να μεταφερθεί σε κάποιο από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό στην Αθήνα.