Ντ. Μπακογιάννη: Δεν θα το βάλουμε κάτω, θα δώσουμε και αυτήν την μάχη

Ντ. Μπακογιάννη: Δεν θα το βάλουμε κάτω, θα δώσουμε και αυτήν την μάχη

Αισιόδοξη και αποφασισμένη για τη νέα μάχη που θα δώσει εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την ανακοίνωσή της ότι διεγνώσθη καρκίνο και συγκεκριμένα πολλαπλό μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο.

Σε δημόσια δημόσια διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης, με θέμα τις γερμανικές εκλογές η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε τις ευχαριστίες της σε όλο τον κόσμο για ένα «απίστευτο κύμα συμπαράστασης».

Υπογράμμισε πως «ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην πολιτική», έχει την υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του και «να στείλει ένα μήνυμα» και σε όλους τους άλλους, που περνάνε το ίδιο πρόβλημα, «ότι δεν είναι μόνοι τους».

«Και ότι ο καρκίνος είναι μια αρρώστια, η οποία πολεμιέται σήμερα ακόμη περισσότερο από το παρελθόν» συνέχισε η κ. Μπακογιάννη, σημειώνοντας πως «έχει κάνει πάρα πολλά βήματα η επιστήμη».

«Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε και αυτήν την μάχη» δήλωσε σχολιάζοντας ακόμη πως «εμένα δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου». «Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία και να μπορέσω και από αυτήν την προσπάθεια να βγω πιο δυνατή», τόνισε η ίδια.

Διαβάστε ακόμα:

Κύμα συμπαράστασης στη Ντόρα Μπακογιάννη από τον πολιτικό κόσμο

Κώστας Μπακογιάννης: «Η μητέρα μου είναι πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος»