Μητέρα: Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ενδοσκοπική Γυναικολογική Χειρουργική και Ουρογυναικολογία

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, 14:06
-A +A
Μητέρα: Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ενδοσκοπική Γυναικολογική Χειρουργική και Ουρογυναικολογία

Το «Μητέρα» στην προσπάθειά του όχι μόνο να παρέχει άριστες ιατρικές υπηρεσίες αλλά και να υπηρετεί την έρευνα και την επιμόρφωση, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης με θέμα «Ενδοσκοπική Γυναικολογική Χειρουργική και Ουρογυναικολογία», με σκοπό την εξειδίκευση και την εξοικείωση νέων γιατρών με τις νέες τεχνικές της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής στη Γυναικολογία.

Το πρόγραμμα διαρκεί 4 μήνες και αφορά νέους ιατρούς, ειδικευμένους στο αντικείμενό τους, οι οποίοι επιθυμούν την απόκτηση εμπειρίας και γνώσεων στη Λαπαρασκοπική Χειρουργική. Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς, MD, MBA, PhD, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονικός Συνεργάτης και Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του «Μητέρα».

Το πρόγραμμα οργανώνεται και υλοποιείται υπό την εποπτεία του Επιστημονικού Συμβουλίου της Κλινικής «Μητέρα» (Διευθυντής Προγράμματος: κ. Γεώργιος Καλλιπολίτης, Aν. Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας Παν/μίου Αθηνών, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου «Μητέρα»), ενώ μετά το πέρας του προγράμματος θα απονεμηθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου 2018.

Το πρόγραμμα ξεκινά την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 στη Γενική, Μαιευτική- Γυναικολογική & Παιδιατρική Κλινική «Μητέρα».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 12/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα