Μια φορά είδα τον Καλογρίτσα – Γιατί με ρωτάτε για Παππά, ήταν συλλογικές οι αποφάσεις
Αλέξης Τσίπρας

Μια φορά είδα τον Καλογρίτσα – Γιατί με ρωτάτε για Παππά, ήταν συλλογικές οι αποφάσεις

Η δυσφορία του Νίκου Παππά για τα τελευταία γεγονότα και ειδικά για τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα σύμφωνα με την οποία ο πρώην υπουργός «δεν είναι στο γραφείο μου όπως παλιά» δείχνει να έπιασε τόπο αφού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε αναφορικά με το θέμα του διαγωνισμού για τις άδειες και τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ότι τότε «η κυβέρνηση είχε συλλογικές διαδικασίες».

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο newsbomb στις αρχές του μήνα είχε δηλώσει ότι ο Νίκος Παππάς δεν είναι στο γραφείο του όπως παλιά σημειώνοντας μάλιστα ότι «έγιναν λάθη στη διαχείριση του ζητήματος των ΜΜΕ». Και την περασμένη Πέμπτη η χειραψία στο συλλαλητήριο κατά του εργασιακού, μεταξύ των δύο ανδρών, προκάλεσε συζητήσεις ειδικά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ κάτι που ενόχλησε τον πρώην υπουργό.

Σήμερα, μιλώντας στο Star ο Αλέξης Τσίπρας σήκωσε για μια ακόμη φορά ασπίδα προστασίας. Μιλώντας για φιάσκο αναφορικά με την προανακριτική απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον Νίκο Παππά: «Για με ρωτάτε συνεχώς για τον Νίκο Παππά; Η κυβέρνηση είχε συλλογικές αποφάσεις». Με τον τρόπο αυτό έβαλε στο παιχνίδι για μια ακόμη φορά συνολικά τον ΣΥΡΙΖΑ και την τότε κυβέρνηση, όπως άλλωστε έχει πράξει από την πρώτη στιγμή που άνοιξε το ζήτημα με τις καταγγελίες του Χρήστου Καλογρίτσα και τις αναφορές στην προσπάθεια δημιουργίας του ΣΥΡΙΖΑ Channel.

Ο Χρήστος Καλογρίτσας

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε στη συνέχεια ως «αστείο» τα όσα λέει ο κάθε επιχειρηματίας ειδικά ο «κάθε Καλογρίτσας» ο οποίος σημειωτέον έχει δηλώσει στρατευμένος στον ΣΥΡΙΖΑ και έχει υποστηρίξει πως μπήκε ως «μπροστινός» προκειμένου να δημιουργηθεί το ΣΥΡΙΖΑ Channel με χρήματα που δόθηκαν αρχικά από τους επιχειρηματίες ιδιοκτήτες της CCC

«Μια φορά έχω δει τον Καλογρίτσα» δήλωσε χαρακτηριστικά και σηκώνοντας εκ νέου τους τόνους για να τονίσει πως:

«Τώρα μπαίνουμε στην πολιτική κανονικότητα και δεν θα αφήσουμε σε χλωρό κλαρί την κυβέρνηση. Και μέσα στη Βουλή και έξω από αυτή». Για να καταλήξει λέγοντας πως στόχος της κυβέρνησης είναι να «κινητοποιήσουμε όλους τους πολίτες» δεδομένου ότι κατά τον ίδιο η πολιτική της κυβέρνηση προκαλεί δυσαρέσκεια.

Μάλιστα στο σημέιο αυτό ανέφερε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξετάζει διαρκώς το ενδεχόμενο εκλογών γνωρίζοντας ότι η πολιτική του αν εφαρμοστεί θα προκαλέσει αντιδράσεις...