Mega στο Σπίτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Mega στο Σπίτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Πιστό στην παράδοσή του να δημιουργεί προγράμματα που γίνονται αγαπημένες τηλεοπτικές συνήθειες με φανατικούς υποστηρικτές, το MEGA, όπως πάντα, παρουσιάζει κάθε Παρασκευή βράδυ, στις 23.00, για το κοινό του μια ξεχωριστή μουσική βραδιά. Την αρχή έκανε η Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιώργος Νταλάρας, των οποίων αμέσως οι συμμετοχές τους στη συγκεκριμένη εκπομπή έγιναν κλασικές και ...βάιραλ στο διαδίκτυο, κι ύστερα, ήρθαν οι Μέλισσες!

Αυτήν την Παρασκευή 22 Μαΐου, την τιμητική του θα έχει το λαϊκό τραγούδι αφού τη σκυτάλη παίρνει η Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε όλες τις μεγάλες της χιλιοτραγουδισμένες επιτυχίες. «Έντεκα παρά», «Τις δύσκολες στιγμές», «Αν υπάρχει παράδεισος», «Φεγγάρι μου», «Σου βάζω δύσκολα», «Χαρτοπόλεμος», «Άστα όλα κι έλα», «Δίπλα σε σένα» και άλλα τόσα τραγούδια από τη σταδιοδρομία της αγαπημένης λαϊκής τραγουδίστριας έχουν επιλεγεί για το ρεπερτόριο της εκπομπής αυτής της Παρασκευής από τους συντελεστές του επιτυχημένου προτζεκτ.

Με τη χαρακτηριστική της φωνή, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκαλύπτει στο τρέηλερ, που ήδη προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες και τα σόσιαλ μίντια του μεγάλου καναλιού, ότι «τραβάει μία κόκκινη γραμμή» σε ό,τι δεν μας αρέσει, δίνοντας μια γεύση από το τι περιμένει όσους Μείνουν Σπίτι κι επιλέξουν το Mega για συντροφιά το βράδυ της Παρασκευής να ξημερώνει Σάββατο, αφού το τραγούδι και τα σπάνια στιγμιότυπα συζητήσεων και αστείων θα κρατήσουν μέχρι τη μία και μισή τα ξημερώματα. Παρέα στη Νατάσα στο σπίτι – στούντιο, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, η μοναδική Πίτσα Παπαδοπούλου, φέρνει στη μικρή οθόνη τις λαϊκές επιτυχίες μιας άλλης εποχής, προκαλώντας συγκίνηση και γλυκιές αναμνήσεις, ενώ μία διαφορετική νότα, χιουμοριστική, υπόσχεται να δώσει ο Παντελής Καναράκης, ασυγκράτητος και χειμαρρώδης όπως πάντα, φαίνεται πως έχει να μεταφέρει στους τηλεθεατές πολλά μυστικά που μόνο ο ίδιος είναι σε θέση να γνωρίζει για το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, μέσα από την προσωπική επικοινωνία που έχει μαζί της. Μαζί τους και ο Πέτρος Ιακωβίδης, που έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες της Νατάσας, με τα τραγούδια του αναμένεται να ανέβει το κέφι στα ύψη. «Με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο η Νατάσα», δηλώνει για τη συνεργάτιδα και πλέον φίλη και οικογένειά του ο νεαρός καλλιτέχνης.

Με μια φρέσκια, σύγχρονη παραγωγή, το Mega, πατώντας στη συνταγή επιτυχίας που ακολουθεί από την πρώτη μέρα που άρχισε να εκπέμπει, σύμφωνα με την οποία αφουγκράζεται την κοινωνία και «σερβίρει» πίσω στο κοινό του μια σύγχρονη πραγματικότητα, μεταφρασμένη σε ποιοτικό περιεχόμενο και το πιο περιποιημένο τηλεοπτικό περιτύλιγμα, υπογράφει το 2020 την παραγωγή αυτού του τηλεοπτικού μουσικού χάπενινγκ, στο Σπίτι με αγαπημένους καλλιτέχνες, που είναι ήδη βέβαιο ότι θα συζητιέται και τα επόμενα 20 χρόνια.

Συνθέτοντας όλα τα παραπάνω, δημιουργούνται οι τέλειες προϋποθέσεις για ένα βράδυ μουσικής και διασκέδασης «στο Σπίτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου» και τους καλεσμένους φίλους της που θα μείνει σε όλους αξέχαστο.