MEGA CINEMA με φουλ του Μπρους Γουίλις

MEGA CINEMA με φουλ του Μπρους Γουίλις

Αυτό το Σαββατοκύριακο το MEGA CINEMA έρχεται με δύο ταινίες, μία κωμωδία και μια πολεμική περιπέτεια, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Αμερικανό ηθοποιό, Μπρους Γουίλις, να ξεδιπλώνει το υποκριτικό του ταλέντο υπηρετώντας με την ίδια άνεση όποια αποστολή του ανατίθεται.

Το Σάββατο στις 23.00, σε σκηνοθεσία Τζόναθαν Λιν, ο Μπρους Γουίλις είναι «Ο Μαφιόζος της διπλανής πόρτας», σε μια αμερικανική κωμωδία με τους Μάθιου Πέρι, Ροζάνα Αρκέτ, Νατάσα Χένστριτζ, Μάικλ Κλάρκ Ντάνκαν, Αμάντα Πιτ, Κέβιν Πόλακ. Ο Μάθιου Πέρι, ως οδοντίατρος Οζ, ανακαλύπτει ξαφνικά ότι ο νέος του γείτονας Τζίμι «Τουλίπα» Ταντέσκι, είναι επαγγελματίας δολοφόνος και μάλιστα επικηρυγμένος. Από εκείνη τη στιγμή τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στην καθημερινότητα της καναδικής συνοικίας που μένουν στο Μόντρεαλ.

Η γυναίκα του Οζ, Σόφη (Ροζάνα Αρκέτ) τον παροτρύνει να προδώσει τον Τζίμι «Τουλίπα» στα πρώην αφεντικά του, που τον έχουν επικηρύξει έναντι αμοιβής. Ο Οζ ξεκινά για το Σικάγο αλλά γρήγορα διαπιστώνει ότι στην ουσία είναι πιόνι ενός σχεδίου, όπου όλοι σχεδιάζουν στο τέλος να τον βγάλουν από τη μέση και βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα ατέλειωτο παιχνίδι παρεξηγήσεων και ανατροπών, όπου ο ένας προσπαθεί να σκοτώσει τον άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν αποφασίσει ποιος θα «φαγωθεί». Όλοι θεωρούνται πιθανοί δολοφόνοι σε έναν αγώνα επιβίωσης με τον Οζ να τρέχει και να μην φτάνει. Μέχρι να φανεί ποιος θα επικρατήσει, οι καταστάσεις περιπλέκονται με αμείωτο ενδιαφέρον. Η πνευματώδης αλληλεπίδραση του Μάθιου Πέρι με τον Μπρους Γουίλις εγγυάται ότι το γέλιο θα χτυπήσει την πόρτα όσων πιστών συντονιστούν το Σαββατόβραδο στο μεγάλο κανάλι.

Την Κυριακή στο MEGA CINEMA στις 21.00, o Bruce Willis επιστρέφει και πάλι στη μικρή οθόνη, αυτή τη φορά ως Αμερικανός Υπολοχαγός Γουότερς, σε μια δ;iωρη πολεμική περιπέτεια του 2003, σε σκηνοθεσία Αντουάν Φουκουά, «Τα Δάκρυα του Ήλιου» με τη Μόνικα Μπελούτσι. Η αποστολή του είναι δύσκολη.'

Οταν η δημοκρατική κυβέρνηση της Νιγηρίας ανατρέπεται από έναν αδίστακτο δικτάτορα, εκείνος αναλαμβάνει να βγάλει από τη χώρα τη γιατρό Λίνα Κέντρικς, μέλος των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα», που δεν είναι άλλη από τη Μόνικα Μπελούτσι, η οποία φροντίζει τα θύματα του εμφυλίου πολέμου στις εγκαταστάσεις μιας ιεραποστολής σε ένα απομακρυσμένο χωριό, κοντά στη ζούγκλα. Εκείνη θα αρνηθεί όμως να φύγει, αν δεν σωθούν μαζί της και οι κάτοικοι του χωριού, που διαφορετικά είναι καταδικασμένοι. Ο βετεράνος Γουότερς και η επίλεκτη ομάδα του θα χρειαστεί να διαλέξουν ανάμεσα στο καθήκον και την ανθρωπιά τους. Μια ιστορία ηρωϊσμού που συγκινεί και εμπνέει ως το τελευταίο λεπτό.