ΓΔ: 901,94 2,04 (0,23 %)

Τζίρος: 10,54 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1991η
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

ΓΔ: 901,94 2,04 (0,23 %)

Τζίρος: 10,54 εκατ. €   RT

Με επιτυχία διοργανώθηκε το Dell Technologies Forum CEE 2020

Με επιτυχία διοργανώθηκε το Dell Technologies Forum CEE 2020

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου η εκδήλωση Dell Technologies Forum CEE 2020, η πρώτη μεγάλη εκδήλωση Πληροφορικής της Dell Technologies για τις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (CEE), η οποία πραγματοποιήθηκε σε μορφή εικονικής εκδήλωσης.

Η εκδήλωση επικεντρώθηκε στα νέα προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία στους πελάτες της, με τη βοήθεια του εκτεταμένου δικτύου των συνεργατών της. Παράλληλα εξετάστηκαν όλες οι τάσεις και οι νέες αναδυόμενες τεχνολογίες που υπαγορεύουν τις εξελίξεις στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας και καθοδηγούν τον τρόπο με τον οποίο οι σύγχρονες επιχειρήσεις θα πραγματοποιήσουν επιτυχώς τη διαδικασία του ψηφιακού τους μετασχηματισμού.

Η εκδήλωση άνοιξε στις 10:30 ώρα Ελλάδας με μια κεντρική παρουσίαση, στην οποία υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας από την περιοχή CEE, σταχυολόγησαν τις τελευταίες εξελίξεις στο εκτενέστατο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και λύσεων της Dell Technologies, με έμφαση σε τέσσερις μεγάλους τομείς:

- Την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού στις επιχειρήσεις, η οποία ενισχύθηκε λόγω της στροφής στο μοντέλο αποκεντρωμένης εργασίας, μακριά από το γραφείο.

- Τις νέες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο των υποδομών cloud και σύγχρονων υποδομών data center (converged και hyperconverged – HCI)

- Τα νέα συστήματα αποθήκευσης, διαχείρισης και προστασίας δεδομένων της εταιρείας

- To ρόλο των αναδυόμενων τεχνολογιών ΑΙ, ML, AR/VR, 5G και την υλοποίησή τους σε συστήματα που παρέχει αυτή η στιγμή η εταιρεία στους πελάτες της

Τα στελέχη της Dell Technologies ανέλυσαν το γεγονός ότι, οι πρώτοι έξι μήνες του 2020 έχουν αναγκάσει τους επικεφαλής των επιχειρήσεων να επανεκτιμήσουν τις δαπάνες τους στον τομέα της Πληροφορικής.

Σύμφωνα με τον Δείκτη Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Dell Technologies για το 2020, οι εταιρείες έχουν επισπεύσει το ποσοστό υιοθέτησης της τεχνολογίας κατά τη διάρκεια του τρέχοντος επιχειρηματικού κλίματος. Μέσα σε λίγους μήνες, το 80% των επιχειρήσεων έχουν επιταχύνει τουλάχιστον ορισμένα προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού.