Με επιθέσεις κατά Μητσοτάκη και στελεχών κάλυψε Πολάκη και χυδαιότητα ο Τσίπρας

Με επιθέσεις κατά Μητσοτάκη και στελεχών κάλυψε Πολάκη και χυδαιότητα ο Τσίπρας

Την άνοιξη του 2019 ο Αλέξης Τσίπρας έσερνε τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για ψήφο εμπιστοσύνης προκειμένου να αποφύγει την πρόταση μομφής κατά Πολάκη.

Σήμερα εμφανίστηκε στη δευτερολογία του από το βήμα να εξαπολύει επίθεση κατά πάντων, ακόμη και με υποτιμητικές αναφορές στην κ. Αγαπηδάκη, προκειμένου να αποφύγει να καταδικάσει τον στενό του συνεργάτη, επιβεβαιώνοντας πως έχει την πλήρη στήριξή του στην τακτική των ύβρεων και της χυδαιότητας.

Φέρνοντας ουσιαστικά το σύνολο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και αυτών της Προοδευτικής Συμμαχίας δίπλα στον βουλευτή του και όλους όσοι, όπως ο κ. Βαξεβάνης, έχουν επενδύσει στη λάσπη επιχειρώντας να σύρουν τη χώρα στο βούρκο.

«Eπιλέξατε να επιτεθείτε για μια ακόμα φορά στον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του και να μου ζητήσετε παραιτήσεις και να επιρρίψετε σε εμένα και σε βουλευτές του  ΣΥΡΙΖΑ την επιθετικότητα του διαδικτύου ενώ- τάχα -  το κόμμα σας ήταν πάντα έξω από αυτό» είπε ο κ. Τσίπρας. 

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας έθεσε και πάλι ερωτήματα που λειτουργούν υποστηρικτικά προς τη λάσπη όπως αυτή και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τα φίλα προσκείμενα μέσα ενημέρωσης ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο δεν καταδίκασε αλλά επί της ουσίας επανέλαβε τα περί συγκάλυψης, δείχνοντας ότι η προσπάθεια να συρθεί η πολιτική ζωή στο βούρκο αποτελεί κεντρική γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε ακόμα:

- Φ. Γεννηματά: Δεν θα επιτρέψουμε να θαφτεί το #Metoo κάτω από τόνους πολιτικής λάσπης

- Πέταξε την μπάλα στην εξέδρα ο Τσίπρας – Εμμένει στα περί συγκάλυψης