Με ένταση έκλεισε η συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες στη Βουλή

Με ένταση έκλεισε η συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες στη Βουλή

Με ένταση ανάμεσα στον αρμόδιο υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παπά και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Νίκο Δένδια ολοκληρώθηκε η συζήτηση στη Βουλή. «Μπαίνουμε σε ενδιαφέρουσα περίοδο που θα έχει και πολιτικές αντιπαραθέσεις. Σήμερα καταρρίπτεται το επιχείρημα ότι τελείωσαν οι πολιτικές διαφορές και εφόσον έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνία είναι όλοι ίδιοι», είπε αρχικά ο υπουργός Επικρατείας και προσέθεσε: «διαγωνισμός θα γίνει, αυτή η πλειοψηφία είναι αποφασισμένη»!

Ο ίδιος, με την σειρά του αναφέρθηκε στον «βασικό μέτοχο» και υποστήριξε ότι η ΝΔ είναι ταυτισμένη με την κυβέρνηση Σαμαρά που δεν επέβαλε φόρο στις διαφημίσεις κλπ. «Εσείς ψηφίζατε περικοπές και χαράτσωμα στις συντάξεις με ηρεμία Βούδα και τώρα εξεγείρεστε με πάθος φανατικού επειδή είπαμε θα κάνουμε διαγωνισμό», κατέληξε ο Ν. Παππάς.

Τον λόγο ζήτησε και πήρε άμεσα ο Νίκος Δένδιας για να απαντήσει στον προλαλήσαντα. «Ελάτε και μιλήστε μας για όλες ανεξάρτητες αρχές κι όχι δια της πλαγίας οδού με τροπολογίες. Θέλετε να  ελέγξετε, να ποδηγετήσετε και  να αποκτήσετε επιρροή και αυτό δεν τιμά το πολιτικό σύστημα κ την κυβέρνηση», σημείωσε χαρακτηριστικά.