7ος χρόνος, ημέρα 2158η
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Μαστοράκου: Αντιεμβολιαστές ασθενείς αρνούνται μετάγγιση από εμβολιασμένους

Μαστοράκου: Αντιεμβολιαστές ασθενείς αρνούνται μετάγγιση από εμβολιασμένους

Για ένα οργανωμένο σκοταδιστικό κίνημα αρνητών που δεν στηρίζεται σε καμιά επιστημονική τεκμηρίωση και παρασύρει εύπιστους ανθρώπους σε μία επικίνδυνη νοοτροπία ζωής έκανε λόγο η πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Πάτρας και αντιπρόεδρος του πανελληνίου ιατρικού συλλόγου, Άννα Μαστοράκου.

Η πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Πάτρας, μιλώντας στο Mega είπε πως το νέο κίνημα αρνητών που αρχίζει να ανθεί  είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν ανάγκη να υποβληθούν σε μία χειρουργική επέμβαση και ζητούν από τους γιατρούς προσερχόμενοι στο νοσοκομείο να μην λάβουν σε μετάγγιση αίμα από εμβολιασμένους ανθρώπους γιατί το αίμα αυτό θα είναι δηλητηριασμένο.

Η Άννα Μαστοράκου εξηγεί ότι αυτό το αίτημα φυσικά δεν μπορεί να γίνει δεκτό, ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι κανονισμοί για την αιμοδοσία η οποία πάντα απέχει τουλάχιστον ένα μήνα από οποιοδήποτε εμβόλιο και πως το εμβόλιο του κορονοϊού δεν περιέχει εξασθενημένο ιό άρα δεν μπορεί να προκαλέσει κανένα πρόβλημα στην υγεία  και φυσικά λέει ότι οι γιατροί όταν ακούνε τέτοια αιτήματα τουλάχιστον αγανακτούν.

Επίσης, ασθενής που διασωληνώθηκε και σώθηκε χάρη στον αγώνα των γιατρών στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, όταν ξύπνησε στην μονάδα εντατικής θεραπείας ζήτησε το δικηγόρο του με σκοπό να κάνει μήνυση στο ιατρικό προσωπικό γιατί τον διασωλήνωσαν και ισχυρίστηκε ότι δεν έχει λοίμωξη του κορονοϊού,  ζήτησε δε πιστοποίηση από άλλο Εργαστήριο λέγοντας ότι τον διασωλήνωσαν  χωρίς να είναι ασθενής  Covid.

Μάλιστα η κ. Μαστοράκου ανέφερε  ότι προέρχονται ασθενείς στα κέντρα υγείας και στα εργαστήρια λέγοντας ότι δεν δέχονται να υποβληθούν σε rapid test  (ρινοφαρυγγικό) γιατί η μπατονέτα που θα μπει βαθιά στη μύτη ή στο φάρυγγα τους είναι εμποτισμένη με καρκινογόνες ουσίες με στόχο να τους προκαλέσει αργότερα το θάνατο.

Ταυτόχρονα οι ίδιοι οι αρνητές εκμεταλλεύονται κάθε κενό του συστήματος κάθε αδυναμία κάθε εύπιστο υπάλληλο, με δέλεαρ χρηματική αμοιβή, εκμετάλλευση θρησκοληψίας ή οτιδήποτε άλλο βρεθεί στο δρόμο τους για να μπορέσουν να αποκτήσουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νοσησης  ή και πλαστά rapid τεστ που θα τους δώσουν πλαστό πιστοποιητικό νόσησης.