Μαρκ Κιούμπαν για Έλον Μασκ: «Τον ενδιαφέρει μόνο η τσέπη του»

Μαρκ Κιούμπαν για Έλον Μασκ: «Τον ενδιαφέρει μόνο η τσέπη του»

O μεγαλοεπενδυτής έβαλε κατά του Έλον Μασκ, ο οποίος χαρακτήρισε «φασιστικό» το lockdown που έχει επιβληθεί στην Καλιφόρνια, στην προσπάθεια αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Μαρκ Κιουμπαν κατηγόρησε τον ιδρυτή της Tesla Ελον Μασκ με αφορμή το γεγονός ότι ο τελευταίος παρακίνησε τους Αμερικανούς πολίτες να αψηφήσουν τα μέτρα περιορισμού.

«Οτιδήποτε επηρεάζει την Tesla, αυτομάτως το μισεί ο Μασκ», δήλωσε ο Κιούμπαν σε εκπομπή του Fox News. «Δεν τον ενδιαφέρουν τα συμφέροντα των άλλων ανθρώπων παρά μόνο τα δικά του», πρόσθεσε ο Κιούμπαν ο ο οποίος αποτελεί μέλος της ομάδας που έχει συστήσει ο Ντόναλντ Τραμπ για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Ο Έλον Μασκ χαρακτήρισε «φασιστικό» το lockdown που έχει επιβληθεί στην Καλιφόρνια, στην προσπάθεια αντιμετώπισης του κορονοϊού.

«Αυτό δεν είναι δημοκρατικό, δεν είναι ελευθερία. Δώστε πίσω στους ανθρώπους την αναθεματισμένη ελευθερία τους!», δήλωσε ο Μασκ, που σύμφωνα με τους αναλυτές είναι από αυτούς που αυξάνουν την περιουσία τους εν μέσω της πανδημίας.