Μαρινάκης: Η εικόνα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να μην κυβέρνησαν ποτέ

Μαρινάκης: Η εικόνα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να μην κυβέρνησαν ποτέ

«Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αντίκρισα μια εικόνα σαν να μην είχε περάσει μία μέρα από το 2012, από το 2015. Σαν να μην κυβέρνησαν ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης από το βήμα του Προσυνεδρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι «θα σταθώ σε μία λέξη που άκουσα πολλές φορές και απάντησα στη συνέχεια με την ομιλία μου στον κ. Τσίπρα, τη λέξη «καθεστώς». Τη χρησιμοποίησε για τον Πρόεδρό μας και για την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.»

«Πριν απ' όλα να πούμε κάτι. Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάμε για σκοινί. Η παράταξη, το κόμμα που ανακάλυψε το δήθεν μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως Ελληνικού Κράτους, αυτοί που τα στελέχη τους κάλεσαν να «κλείσουμε», όπως είπαν, «τους πολιτικούς μας αντιπάλους στη φυλακή για να κυβερνήσουμε», δεν πρέπει να μιλάνε για καθεστώς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερθείς στον πρωτογενή τομέα, τόνισε ότι:

  • Πρώτον. Ο πρωτογενής τομέας είναι κάτι πολύ περισσότερο και μεγαλύτερο από αυτό που πολλοί έχουμε στο μυαλό μας.
  • Δεύτερον. Είναι σπουδαίο, πρέπει να το δούμε από κοντά, τι σημαίνει οικογενειακή επιχείρηση. Τι σημαίνει νεότερες γενιές να κληρονομούν κάτι πολύ μεγάλο και πάνω στην εμπειρία των προηγούμενων να βάζουν την δική τους τεχνογνωσία.
  • Και τρίτον. Οι αγρότες, οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, δεν θέλουν άλλους μαθητευόμενους μάγους πάνω σε τρακτέρ. Θέλουν αλήθεια και αποτελέσματα.

Κλείνοντας τόνισε ότι «υλοποιούμε αυτό το οποίο λέγαμε προεκλογικά, το πρόγραμμά μας».