M. Πενς: Η Αμερική δεν θα είναι ασφαλής με τον Μπάιντεν

M. Πενς: Η Αμερική δεν θα είναι ασφαλής με τον Μπάιντεν

Εν μέσω αυξανόμενων διαδηλώσεων στο Ουισκόνσιν, ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς από βήματος του συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων εξέφρασε την  άποψη ότι η Αμερική δεν θα είναι ασφαλής σε ενδεχόμενο προεδρίας του Τζο Μπάιντεν. 

Μιλώντας με την ευκαιρία της αποδοχής το χρίσματος του κόμματος, ο Πενς  παρουσίασε τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου ως επιλογή μεταξύ του «νόμου και της τάξης» και της ανομίας.

«Η σκληρή αλήθεια είναι ότι δεν θα είστε ασφαλείς στην Αμερική του Τζο Μπάιντεν», τόνισε ο Πενς απευθυνόμενος στο πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο στο Φορτ ΜακΧένρι στη Βαλτιμόρη.

Ο Πενς επέμεινε ιδιαίτερα στην έξαρση της αστυνομικής βίας σε Αφροαμερικανούς, που από τον Μάιο έχει προκαλέσει κύμα βίαιων διαδηλώσεων, τονίζοντας: «Οι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι δεν χρειάζεται να επιλέξουμε μεταξύ της υποστήριξης της επιβολής του νόμου και της στήριξης των Αφροαμερικανών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις πόλεις μας. Από τις πρώτες μέρες αυτής της διοίκησης, έχουμε κάνει και τα δύο και θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τα δύο για ακόμα τέσσερα χρόνια στον Λευκό Οίκο».

Αφού ο Πενς ολοκλήρωσε την ομιλία του στη σκηνή μαζί του ανέβηκε ο Αμερικανός πρόεδρος συνοδευόμενος από την πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ, την ώρα που το πλήθος φώναζε: «Τέσσερα ακόμη χρόνια».