Μ. Κωσταράκος: Ο Π. Καμμένος δεν έχει κανένα δικαίωμα να φορά στρατιωτική στολή

Μ. Κωσταράκος: Ο Π. Καμμένος δεν έχει κανένα δικαίωμα να φορά στρατιωτική στολή

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε, o Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Μιχάλης Κωσταράκος, το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος φοράει συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις του στρατιωτικές στολές, τονίζοντας ότι δεν έχει κανένα λόγο ή δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο.

Με ανάρτησή του στο Facebook, o Μιχάλης Κωσταράκος επισημαίνει τον κόπο και το τίμημα που έχουν καταβάλει όσοι φορούν τις στολές αυτές και ότι δεν μπορεί να τις φοράει ο καθένας, ακόμα κι αν αυτός είναι υπουργός, καθώς η στολή είναι σύμβολο.

Επιπλέον σημειώνει ότι στα 40 χρόνια της θητείας του έχει ξαναδεί παλαιότερα Υπουργούς και Υφυπουργούς να φέρουν στολές με διακριτικά της θέσης τους, αλλά μόνο σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, σε κάποιες αραβικές χώρες και σε Λαϊκές Δημοκρατίες της Άπω Ανατολής. «Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν συναντάται στις Δυτικές Δημοκρατίες και ειδικότερα στις ευρωπαϊκές χώρες», τόνισε ο επίτιμος ΑΓΕΕΘΑ.

Η απάντηση του Πάνου Καμμένου

«Ο στρατηγός Κωσταράκος αφού δώριζε από μια στολή κάθε υπουργό τώρα ως απόστρατος κάνει φαρμακερές αναρτήσεις στο διαδίκτυο προφανώς γιατί ως υπουργός δεν ενέκρινα αυτοκρατορική συνοδεία 21 μαγειρες, υπασπιστές για την σύζυγο, σερβιτόρους να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος» απάντησε μέσω Twitter ο υπουργός Άμυνας, παραθέτοντας φωτογραφία με το Νίκο Δένδια να φορά στολή παραλλαγής.