7ος χρόνος, ημέρα 2061η
Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

Μ. Χρυσοχοΐδης: Δεν έχουν υπόσταση οι κατηγορίες για παραβίαση δικαιωμάτων στους ελέγχους

Μ. Χρυσοχοΐδης: Δεν έχουν υπόσταση οι κατηγορίες για παραβίαση δικαιωμάτων στους ελέγχους


Στο ερώτημα αν η αστυνομία το παράκανε ή αν έκανε τα στραβά μάτια στο θέμα των ελέγχων για τον κορονοϊό  αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απαντώντας πως η αστυνομία έκανε τη δουλειά της και απορρίπτει την κατηγορία για παραβίαση δημοκρατικών δικαιωμάτων. «Αυτό δεν έχει απολύτως καμία υπόσταση», λέει χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός, μιλώντας στο podcast του «ΘΕΜΑ 104,6» υπογράμμισε πως χιλιάδες αστυνομικοί είναι στους δρόμους για την προστασία των υποδομών του εμβολιασμού, προσθέτει και ζητά από τους πολίτες να κάνουν υπομονή: «Δεν αξίζει τον κόπο ένα γλέντι που θα οδηγήσει σε απώλειες ανθρώπων». Στο πλαίσιο αυτό, δίνει συγχαρητήρια στους πολίτες γιατί ήταν υποδειγματικοί στην τήρηση των μέτρων τα Χριστούγεννα.

«Είμαστε έτοιμοι, είμαστε θωρακισμένοι», πρόσθεσε επίσης σχετικά με το ενδεχόμενο να επιχειρήσει νέα κρίση στο μεταναστευτικό ο Τ. Ερντογάν. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισημαίνει την ανάγκη να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά συνέχεια, καθώς οι Τούρκοι επινοούν συνεχώς νέους τρόπους, ιδρύουν ακόμη και εταιρείες, για να φέρουν βάρκες με μετανάστες στα ελληνικά νησιά.

Ασφαλώς και θα συλληφθεί ο κ. Παππάς, δηλώνει τέλος για τον φυγόποινο υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής.