Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019, 11:38

-A +A

Μ. Χρυσοβελώνη: Δεν θα είχα αντίρρηση να προσχωρήσω στον ΣΥΡΙΖΑ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019, 11:38
Μ. Χρυσοβελώνη: Δεν θα είχα αντίρρηση να προσχωρήσω στον ΣΥΡΙΖΑ
-A +A

Θετική στο ενδεχόμενο προσχώρησής της στον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη που έχει αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, σημείωσε πως «σε πρώτη φάση δεν θα είχα αντίρρηση αλλά τα πράγματα είναι ακόμα πολύ νωπά», προσθέτοντας ότι «για να προσχωρήσει κανείς στο κόμμα δεν φτάνει να το επιθυμώ εγώ αλλά να είναι αποδεκτό και από το κόμμα». Η υφυπουργός Εσωτερικών πρόσθεσε ότι «όταν έρθει η ώρα των αποφάσεων θα σταθμίσω τους παράγοντες».

«Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση προς το παρόν. Βρίσκομαι στην διάθεση του πρωθυπουργού που είναι αρμόδιος για τη σύνθεση της κυβέρνησης και τη δική μου πορεία» συμπλήρωσε η κυρία Χρυσοβελώνη.

Η υφυπουργός Εσωτερικών έκρινε, επίσης, ότι «καλώς έπραξαν» οι έξι βουλευτές που με επιστολές τους ανακοίνωσαν ότι στηρίζουν όλα τα νομοσχέδια που θα καταθέσει η κυβέρνηση στο μέλλον, καθώς κατά την ίδια «αυτό συνέβη για να διασφαλιστεί η διαμόρφωση μιας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας ».

«Είναι κάτι που δίνουμε μεγαλύτερη σημασία από αυτό που έχει, η διασφάλιση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Η κυρία Κουντουρά και ο κ. Κόκκαλης είναι υπουργοί και θεωρείται δεδομένο ότι στηρίζουν την κυβέρνηση και τα νομοσχέδιά της» πρόσθεσε η κυρία Χρυσοβελώνη.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα