Μ. Χαρακόπουλος: Τα μέλη του Ρουβίκωνα βρίσκονται υπό σκανδαλώδη κυβερνητική προστασία

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018, 14:39 - Τελευταία ενημέρωση: 14:40
-A +A
Μ. Χαρακόπουλος: Τα μέλη του Ρουβίκωνα βρίσκονται υπό σκανδαλώδη κυβερνητική προστασία

Την επίθεση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών σχολίασε ο  αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος τονίζοντας ότι τα μέλη του «βρίσκονται υπό την σκανδαλώδη κυβερνητική προστασία, ενώ επαίρονται επωνύμως για τα κατορθώματά τους».

Επιπλέον, ο κ. Χαρακόπουλος επισημαίνει: «Μπορεί ο κ. Τόσκας να αποτελεί πλέον "κακό" παρελθόν για το κατ' ευφημισμό υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι "συλλογικότητές" του, όμως, συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητες«.

Ταυτόχρονα ο βουλευτής της ΝΔ τονίζει πως «ο περίφημος Ρουβίκωνας, που επί χρόνια περιβάλλεται με την κυβερνητική "στοργή", εισέβαλε εκ νέου στο υπουργείο Εξωτερικών, τα μέλη του έφυγαν σαν κύριοι, χωρίς να γίνει καμία σύλληψη» προσθέτοντας πως επί τριάμισι χρόνια, «η περιθωριακή αυτή ομάδα, εισβάλλει, τρομοκρατεί και σπάει σε οποιοδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο, χωρίς κρατική αντίδραση».

Όπως λέει, μέλη της, «βρισκόμενα υπό την σκανδαλώδη κυβερνητική προστασία, επαίρονται επωνύμως για τα κατορθώματά τους! Όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ότι η χώρα, λόγω των εγκληματικών επιλογών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, βουλιάζει στην ανομία και στην έξαρση της εγκληματικότητας.

Το αίσθημα ασφάλειας μεταξύ των πολιτών καταρρακώνεται, ενώ η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό αμαυρώνεται διαρκώς. Ο ζοφερός αυτός κατήφορος πρέπει, επιτέλους, να λάβει ένα τέλος, που θα έλθει μόνον με το τέλος αυτής της καταστροφικής κυβέρνησης» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Χαρακόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία intime news

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 12/07/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα