7ος χρόνος, ημέρα 2093η
Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

Λουτράκι: Φωτιά σε πολυκατοικία - Απεγκλωβίστηκαν 12 άτομα

Λουτράκι: Φωτιά σε πολυκατοικία - Απεγκλωβίστηκαν 12 άτομα

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου Ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Καποδιστρίου 7 στο Λουτράκι. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα και σε όλα τα διαμερίσματα του δεύτερου και τρίτου ορόφου.

Όπως μετέδωσε το korinthostv.gr synolik;a 7 άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου με αναπνευστικά προβλήματα. Η επιχείρηση διάσωσης κράτησε πάνω από δύο ώρες.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα σε όλα τα διαμερίσματα του δεύτερου και τρίτου ορόφου, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν άμεσα όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας. Στο σημείο έφτασαν επτά οχήματα της πυροσβεστικής με 14 άντρες και δύο καλαθοφόρα οχήματα του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων όπου έβγαλαν τους ενοίκους από τα μπαλκόνια.

Mεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Λουτρακίου με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με αναπνευστικά προβλήματα, οι υπόλοιποι είναι καλά στην υγεία τους. Eυτυχώς από θαύμα και από την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής που με τη βοήθεια των ανδρών της Aστυνομίας που έβγαλαν έγειρα από τα διαμερίσματα τους ενοίκους, δεν θρηνήσαμε θύματα.