Λουτράκι: Δεύτερο περιστατικό με «παιχνίδι πνιγμού» στο ίδιο σχολείο

Λουτράκι: Δεύτερο περιστατικό με «παιχνίδι πνιγμού» στο ίδιο σχολείο

Δεύτερο κρούσμα με το επικίνδυνο «παιχνίδι του πνιγμού» σημειώθηκε στο ίδιο σχολείο στο Λουτράκι, με κορίτσι να κινδυνεύει αφού επί ώρα κρατούσε την αναπνοή του, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα στο Νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκε 12χρονο αγόρι για τον ίδιο λόγο.

Σύμφωνα με το OPEN, μαθήτρια που πηγαίνει στο Γυμνάσιο στο Λουτράκι, πέντε ώρες μετά το περιστατικό με τον 12χρονο, ανέβασε ένα ανησυχητικό βίντεο στο διαδίκτυο όπου φαίνεται κορίτσι του Γυμνασίου να κρατά την αναπνοή του και στη συνέχεια να χάνει τις αισθήσεις του. Δύο αγόρια που βρίσκονταν δίπλα της την συγκράτησαν ώστε να μην πέσει στο έδαφος για να τραυματιστεί.

Αυτό το βίντεο ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί το κορίτσι σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Από κάτω, μάλιστα, υπάρχουν πολλά σχόλια από αρκετούς συνομήλικούς της, οι οποίοι έχουν παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή του διέτρεξε και ένα 12χρονο αγόρι, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αθηνών, μετά από «παιχνίδι αναπνοής» που έπαιζε με φίλους του στο ίδιο γυμνάσιο στο Λουτράκι.

Το αγόρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου οι γιατροί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και αποκεί διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων Αθηνών, όπου νοσηλεύεται.