8ος χρόνος, ημέρα 2391η
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022

Λοβέρδος: Ο Παπανδρέου μιλάει για το «πίσω» - Πάμε για την επόμενη μέρα

Λοβέρδος: Ο Παπανδρέου μιλάει για το «πίσω» - Πάμε για την επόμενη μέρα
Eurokinissi

Ο Παπανδρέου μιλάει για το «πίσω», τώρα πάμε για την επόμενη μέρα, δεν μπορεί να συζητάμε αν υπήρχαν ή δεν υπήρχαν χρήματα, ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, σχολιάζοντας συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου.

«Τη διάβασα λέξη-λέξη και είδα ότι τα τέσσερα πέμπτα της, ήταν για το ‘’πίσω’’», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Δεν γίνεται αλλαγή χωρίς ελπίδα και ελπίδα σημαίνει ότι κάνεις κάτι καινούριο τόνισε ο Α. Λοβέρδος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Τώρα πάμε για την επόμενη ημέρα, δεν μπορεί να συζητάμε αν υπήρχαν ή δεν υπήρχαν χρήματα, ούτε να γράφουμε ιστορία», πρόσθεσε.

«Προοδευτική διακυβέρνηση» και σύμπραξη με Μητσοτάκη

Μιλώντας για το ζήτημα των συνεργασιών του κόμματος, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως απορρίπτει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που άλλοι συνυποψήφιοί του μεταχειρίζονται τους ίδιους όρους με τον Αλέξη Τσίπρα περί προοδευτικής διακυβέρνησης.

Απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν πως αν εκλεγεί θα συμπράξει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απάντησε πως ούτε από τη ΝΔ έχει απευθυνθεί τέτοια πρόταση, ούτε κάποιος εκ των έξι υποψηφίων επιθυμεί συγκυβέρνηση με τη ΝΔ συνεπώς «αυτό το θέμα είναι νεκρό».

Ο Α. Λοβέρδος τόνισε ότι αυτό που οφείλει να κάνει η παράταξη είναι να προετοιμάσει το δικό της κυβερνητικό πρόγραμμα και πως η δική του φιλοδοξία είναι ο υπερδιπλασιασμός των δυνάμεων.