Λίνα Νικολοπούλου: Λάσπη εναντίον μου για να πλήξουν τον Γ. Στουρνάρα

Λίνα Νικολοπούλου: Λάσπη εναντίον μου για να πλήξουν τον Γ. Στουρνάρα

Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, σχετικά με πρόσφατη διαρροή εγγράφων από την απόρρητη δικογραφία της Novartis σε κυριακάτικη εφημερίδα, κατέθεσε η Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, στην οποία τονίζει ότι δέχεται λάσπη από «γνωστά υπόγεια» ώστε να πλήξουν τον Γιάννη Στουρνάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικούς κύκλους, τους οποίους επικαλούνται tanea.gr, η Λ. Νικολοπούλου κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σχετικά με πρόσφατη διαρροή εγγράφων από την απόρρητη δικογραφία της Novartis στην εφημερίδα Documento.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Λίνα Νικολοπούλου ενημέρωσε τον αρμόδιο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου καθώς η διαρροή φαίνεται να προήλθε είτε απευθείας από την Εισαγγελία Διαφθοράς είτε από τον «προστατευόμενο» μάρτυρα.

Η κ. Νικολοπούλου, σύμφωνα με τους δικαστικούς κύκλους στην αναφορά της μεταξύ άλλων σημειώνει: «Δεν με απασχολεί ο έλεγχος από καμία αρχή συμπεριλαμβανομένης και της εισαγγελίας. Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι για περισσότερο από δύο χρόνια με ελέγχουν επιμόνως, έχοντας προβεί μέχρι και σε κατάσχεση φορολογικών εγγράφων και ενώ δεν μου ασκείται καμία δίωξη, συνεχώς διαρρέονται δήθεν νέες αποκαλύψεις για να συντηρούν μέσω εμού αρνητική δημοσιότητα για τον σύζυγό μου.

Δεν πρόκειται για αποκαλύψεις κατ' αποκλειστικότητα αλλά για λάσπη κατ' αποκλειστικότητα από τα γνωστά υπόγεια… Δεν πτοούμαι γνωρίζω ποιοι είναι και πως λειτουργούν, θα ασκήσω κάθε ένδικο και εξώδικο μέσο που έχω στη διάθεση μου για να αποκαλύψω με στοιχεία τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψεύδη και τις εναντίον μου συκοφαντίες και θα τα φέρω ενώπιον της δικαιοσύνης όσο χρόνο κι αν μου πάρει».