Πολίτες επιτέθηκαν σε ΜΑΤ - Τραυματίες αστυνομικοί από σκάγια
Λέσβος

Πολίτες επιτέθηκαν σε ΜΑΤ - Τραυματίες αστυνομικοί από σκάγια

Μετά το επεισόδιο στη Χίο, όπου ομάδα πολιτών εισέβαλε σε ξενοδοχείο που μένουν άνδρες των ΜΑΤ, στην Μυτιλήνη αποκλείστηκαν έξι διμοιρίες σε στρατόπεδο από 500 άτομα μεταξύ των οποίων υπήρχαν και κάποιοι με κυνηγετικά όπλα. Μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών μεταξύ των οποίων υπάρχουν και τραυματίες.

Παράλληλα ομάδα ατόμων εισέβαλε σε ξενοδοχείο στη Γέρα την ώρα που οι αστυνομικοί έλειπαν καθώς βρίσκονταν σε υπηρεσία, άνοιξαν τα δωμάτια και έβγαλαν τα προσωπικά τους είδη έξω στο δρόμο όπου τους έβαλαν φωτιά.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για 43 συνολικά τραυματίες αστυνομικούς στα επεισόδια  ενώ δύο αστυνομικοί φέρονται να έχουν τραυματιστεί από όπλα. Ειδικότερα, σύμφωνα με το skai.gr, από τους 43 αστυνομικούς που τραυματίστηκαν συνολικά στα επεισόδια σήμερα, οι δύο έχουν τραυματιστεί στα πόδια από σκάγια κυνηγετικού όπλου, ενώ από τις συμπλοκές έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 10 πολίτες.

Στη Λέσβο οι συγκεντρωμενοι πεταξαν μολότοφ κατά των αστυνομικών προκαλώντας ερωτήματα σχετικά με το κατά πόσο κάτοικοι του νησιού προβαίνουν σε τέτοιου είδους ενέργειες.