Γεωργιάδης σε Τζανακόπουλο: «Λες και δεν ξέρουμε ποιος οργάνωσε τη σκευωρία Novartis και ήσουν μέσα» 

«Λες και δεν ξέρουμε ποιος οργάνωσε τη σκευωρία Novartis και ήσουν μέσα» 

Ως έναν από αυτούς που έστησαν τη σκευωρία της Novartis κατονόμασε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο κατά τη διάρκεια μιας έντονης κόντρας που είχαν στη Βουλή. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ότι ο Στέλιος Ζαββός (αδερφός του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Ζαββού) και ο αδερφός του Αντώνη Σαμαρά συμμετέχουν στην εταιρεία Orilina AEEAΠ, η οποία αγόρασε το μερίδιο της Μ. Λάτση. 

Ο Α. Γεωργιάδης έσπευσε να απαντήσει εξαπολύοντας τα πυρά του προς τον Δ. Τζανακόπουλο. Συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά τον Σ. Ζαββό τόνισε ότι είναι γνωστός θεσμικός επενδυτής, υπενθυμίζοντας ότι είχε προχωρήσει σε σειρά επενδύσεων και επί κυβέρνησης Τσίπρα. «Όταν ερχόταν εδώ και έκανε επενδύσεις επί Τσίπρα ήταν καλός», αναρωτήθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης, ανεβάζοντας του τόνους. 

Με το θερμόμετρο να έχει χτυπήσει κόκκινο ο κ. Γεωργιάδης απάντησε και για τον αδελφό του Αντώνη Σαμαρά. «Ήμασταν εδώ που ακούσαμε την περιγραφή του πρώην πρωθυπουργού για το πως οι εισαγγελείς σε συνεργασία με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα έσπασαν  εξευτελιστικά τη θυρίδα του», είπε αρχικά και συνέχισε σε έντονο ύφος: «Άρα λοιπόν όταν λες το όνομα Σαμαράς θα πλένεις το στόμα σου με οινόπνευμα». 

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος από τα έδρανα φέρεται να γελούσε εκείνη την στιγμή με τον Άδωνι Γεωργιάδης να ξεσπά: «Γέλα τώρα λες και δεν ξέρουμε ποιος οργάνωσε  τη Novartis, και ήσουν μέσα. Θα δούμε σε ποιον θα κοπούν τα γελάκια κ. Τζανακόπουλε».