Λ. Αυγενάκης: Η σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα

Λ. Αυγενάκης: Η σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα

«Το έργο αυτό αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα πως η σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα, χωρίς κανένα κόστος για τον Έλληνα φορολογούμενο».

Αυτό επισήμανε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών εκσυγχρονισμού του αεροδρομίου Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης».

Αναλυτικά η δήλωση του Λ. Αυγενάκη:

«Με ιδιαίτερη χαρά βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στο “Ν. Καζαντζάκης”, με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών εκσυγχρονισμού των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Τα Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών Α.Ε., με την δωρεά τους αυτή, πέτυχαν να αλλάξουν ολοκληρωτικά την εικόνα του αεροδρομίου. Μετέτρεψαν το αεροδρόμιο σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο χώρο αναμονής για τους ταξιδιώτες.

Πρόκειται για ένα έργο πνοής που θα συμβάλει αποφασιστικά στην αποτελεσματικότερη διαχείριση και εξυπηρέτηση του συνεχώς αυξανόμενου επιβατικού κοινού του αεροδρομίου της πόλης μας και θα αποτελέσει πηγή περαιτέρω ανάπτυξης για το νησί αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του.

Το έργο αυτό αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα πως η σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα, χωρίς κανένα κόστος για τον Έλληνα φορολογούμενο.

Η Νέα Δημοκρατία ως Κυβέρνηση θα στηρίξει ανάλογες πρωτοβουλίες, γιατί πιστεύουμε πως αν ένα Δημόσιο αγαθό παρέχεται καλύτερα και φθηνότερα από τον Ιδιωτικό Τομέα, δεν έχουμε καμία αναστολή να κινηθούμε σε αυτήν την κατεύθυνση».

Φωτογραφία intime news