Κυρ. Μητσοτάκης: Το ψηφιακό κόμμα δεν υποκαθιστά τις κομματικές οργανώσεις

Κυρ. Μητσοτάκης: Το ψηφιακό κόμμα δεν υποκαθιστά τις κομματικές οργανώσεις

Τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Ιωαννίνων της ΝΔ, επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν η πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Λένα Σταμάτη, ο πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Ιωαννίνων, Κ. Τασούλας, και οι βουλευτές Ιωαννίνων, Γιώργος Αμυράς, Μαρία Αλεξάνδρα Στεφάνου Κεφάλα και ο βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος.  

Ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στα στελέχη της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων, αναφέρθηκε στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος και μεταξύ άλλων τόνισε: «Κάναμε ένα ακόμα βήμα για το ψηφιακό κόμμα, όμως το ψηφιακό κόμμα δεν υποκαθιστά τις κομματικές οργανώσεις», ενώ αναφερόμενος στις προκλήσεις της τρέχουσας συγκυρίας, σημείωσε ότι «βρισκόμαστε στο μισό της τετραετίας, οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει αιτία εφησυχασμού, καθώς στόχος μας είναι να τρέξουμε με ταχύτητα σε ένα μέλλον που δεν μπορεί να μας περιμένει».

Ο Kυρ. Μητσοτάκης, απαντώντας στην πρόβλεψη της πρόεδρου της ΔΕΕΠ Λ. Σταμάτη ότι θα είναι πρωθυπουργός και την επόμενη τετραετία, ανέφερε ότι «σε αντίθεση με κάποιους που εμφανίζονται ως αυριανοί πρωθυπουργοί, εμείς λέμε ότι είμαστε πρωθυπουργοί όσο μας εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός», προσθέτοντας ότι «εργαζόμαστε για να συνεχίσουμε να έχουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών». 

Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ  Γ. Στεργίου, ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ Στ. Κονταδάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Τ. Γαϊτάνης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Π. Μαρινάκης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων κ. Καλαϊτζίδης.