7ος χρόνος, ημέρα 2154η
Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Κυρ. Μητσοτάκης σε δημάρχους Ιστιαίας και Μαντουδίου: Η Πολιτεία δίπλα στους πληγέντες

Κυρ. Μητσοτάκης σε δημάρχους Ιστιαίας και Μαντουδίου: Η Πολιτεία δίπλα στους πληγέντες

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε με τον Δήμαρχο Ιστιαίας - Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά και τον Δήμαρχο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας Γιώργο Τσαπουρνιώτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τους Δημάρχους για τις καταστροφές στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας, τόνισε ότι η Πολιτεία θα είναι δίπλα στους πληγέντες από την πυρκαγιά, τους διαβεβαίωσε ότι θα ανακοινωθούν άμεσα μέτρα ανακούφισης των πυρόπληκτων καθώς και για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος και την ανασυγκρότηση της περιοχής.

Νωρίτερα, με ανάρτησή του ο κ. Γιάννης Κοντζιάς  ενημέρωνε ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία οποία εξέθεσε τα προβλήματα της περιοχής, θα στηριχτούν όλοι οι κλάδοι της οικονομίας με κάθε μέσο και τρόπο και τα χαμένα εισοδήματα θα εξασφαλισθούν. 

Η ανάρτηση του δημάρχου Ιστιαίας

«Πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε μακρά συνομιλία μου με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη. Εξέθεσα την κατάσταση και τα προβλήματα. Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι η «αναστήλωση» της Βόρειας Εύβοιας θα γίνει εθνικός στόχος. Θα στηριχτούν όλοι οι κλάδοι της οικονομίας μας με κάθε μέσο και τρόπο και ότι τα χαμένα εισοδήματα θα εξασφαλισθούν. Τα πρώτα μέτρα θα ανακοινωθούν άμεσα. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας στο μέτωπο, για να σώσουμε ότι μπορούμε. Ο μεγάλος αγώνας είναι η επόμενη μέρα. Καλή δύναμη σε όλους μας», έγραψε ο δήμαρχος Ιστιαίας.