Κυρ. Μητσοτάκης σε Α. Τσίπρα: Μόνο ως πυροτεχνήματα μπορώ να εκλάβω τη μόνιμη τακτική της πλειοδοσίας

Κυρ. Μητσοτάκης σε Α. Τσίπρα: Μόνο ως πυροτεχνήματα μπορώ να εκλάβω τη μόνιμη τακτική της πλειοδοσίας

Για μόνιμη πλειοδοσία κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη Βουλή. «Μόνο ως πυροτεχνήματα μπορώ να εκλάβω τη μόνιμη τακτική της πλειοδοσίας» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στα όσα ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας.

«Έρχεστε κάθε φορά και ζητάτε να δώσει η κυβέρνηση περισσότερα από τα πολλά που ήδη δίνει. Είστε ειδικός στην πλειοδοσία», είπε χαρακτηριστικά και μάλιστα αποκάλυψε ένα ακόμη fake news του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Αφορά τη γραμμή υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών την οποία ο Τσίπρας παρουσίασε ως δική του!

«Σύμφωνα με την δική μου πληροφόρηση η γραμμή αυτή που διαφημίσατε ως δικό σας έργο ξεκίνησε να λειτουργεί τον Μάρτιο 2011. Δεν έχετε καλή ενημέρωση; Είναι παράξενο να έρχεστε τόσο ανενημέρωτος και να υποστηρίζετε ως δική σας πρωτοβουλία μια γραμμή που λειτουργεί από το 2011», είπε.

Σε ό,τι αφορά το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα υπογράμμισε ότι τον κάλεσε να μιλήσει στους Έλληνες πολίτες που θα το λάβουν διπλό. Την ίδια ώρα απάντησε στη φράση του κ. Τσίπρα περί ενσυναίσθησης. «Κάνατε μια αναφορά σε συναισθήματα. Μιλήσατε για υπερηφάνεια και πανηγύρια υπουργών. Κοιτάξτε. Είμαστε όλοι πάρα πολύ θλιμμένοι και στεναχωρημένοι που συμπολίτες μας χάνουν την ζωή τους», είπε και υποστήριξε τον Γ. Γεραπετρίτη.

«Θα καταθέσω την δήλωση στα πρακτικά. Είναι ανέντιμο και άδικο αυτό που κάνετε. Ο κ. Γεραπετρίτης είπε κάτι που είπα και εγώ. "Προφανώς θέλουμε περισσότερες ΜΕθ γι' αυτό και τις διπλασιάσαμε. Όμως είναι η τελευταία γραμμή άμυνας και αν δεν προνοήσουμε να έχουμε και άλλες γραμμές άμυνας θα θρηνήσουμε θύματα". Σταματήστε να διαστρεβλώνετε τα λεγόμενά μας», τόνισε χαρακτηριστικά.