7ος χρόνος, ημέρα 2102η
Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021

Κυρ. Μητσοτάκης: Κάντε το εμβόλιο - Βοηθήστε αυτούς που αγαπάτε να το κάνουν κι αυτοί

Κυρ. Μητσοτάκης: Κάντε το εμβόλιο - Βοηθήστε αυτούς που αγαπάτε να το κάνουν κι αυτοί

Μήνυμα προς τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο, αλλά και βοηθήσουν όσους αγαπάνε να το κάνουν και αυτοί, έστειλε ο πρωθυπουργός μέσω των κοινωνικών δικτύων αναρτώντας παράλληλα το νέο  βίντεο της εκστρατείας εμβολιασμού με τίτλο «Το ραντεβού για το εμβόλιο είναι ένα ραντεβού ζωής».

«Κάντε το εμβόλιο. Βοηθήστε αυτούς που αγαπάτε να κάνουν κι αυτοί το εμβόλιο. Κάντε το για όλους μας. Εδώ, όλοι κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας. Αλλά το να μην φτάσετε ποτέ εδώ, είναι στο δικό σας χέρι. Ακούμε τους γιατρούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Εμβολιαζόμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Νωρίτερα σε προηγούμενη ανάρτηση ο πρωθυπουργός προέτρεψε να εμβολιαστούν οι πολίτες και να θωρακιστούν απέναντι στην πανδημία με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας, μέσω της οποίας κλείνουν ραντεβού για το εμβόλιο οι ηλικίες 30 έως 39 ετών.

«Από σήμερα μπορούν να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό οι συμπολίτες μας ετών 30-39! Θωρακιζόμαστε και προστατεύουμε τους αγαπημένους μας. Εμβολιαζόμαστε! https://emvolio.gov.gr» αναφέρει συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός