Κυρ. Μητσοτάκης για  Ζισκάρ Ντ' Εστέν: Με ευγνωμοσύνη και συγκίνηση η Ελλάδα αποχαιρετά τον μεγάλο της φίλο

Κυρ. Μητσοτάκης για Ζισκάρ Ντ' Εστέν: Με ευγνωμοσύνη και συγκίνηση η Ελλάδα αποχαιρετά τον μεγάλο της φίλο

Με ευγνωμοσύνη και συγκίνηση η Ελλάδα αποχαιρετά τον μεγάλο της φίλο, Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν, ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μήνυμά του στο Twitter για την απώλεια του πρώην προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι με το αεροπλάνο του Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν επέστρεψε η Δημοκρατία στην Ελλάδα και με τη στήριξή του εντάχθηκε στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού: «Με το αεροπλάνο του επέστρεψε η Δημοκρατία στη χώρα μας. Και με τη στήριξή του εντάχθηκε στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Με ευγνωμοσύνη και συγκίνηση η Ελλάδα αποχαιρετά τον μεγάλο της φίλο Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν».

Μήνυμα για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν, ανάρτησε στο Τwitter και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. «Ο Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν ήταν μία εξέχουσα προσωπικότητα της Γαλλίας και της Ευρώπης», ανέφερε ο κ. Δένδιας. «Θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν σταθερό φίλο της Ελλάδας σε κρίσιμες στιγμές και μεγάλο υποστηρικτή των ευρωπαϊκών αξιών», πρόσθεσε.