7ος χρόνος, ημέρα 2188η
Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021

Κυρ. Μητσοτάκης για την τρίτη δόση: Ας σπεύσουμε όλοι να εμβολιαστούμε

Κυρ. Μητσοτάκης για την τρίτη δόση: Ας σπεύσουμε όλοι να εμβολιαστούμε

«Ας σπεύσουμε όλοι να εμβολιαστούμε. Έτσι προστατεύουμε τον εαυτό μας, όσους αγαπάμε αλλά και το κοινωνικό σύνολο». είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter με αφορμή την 3η δόση του εμβολίου που έκανε νωρίτερα, συνοδεύοντάς την με ένα βίντεο από το εμβολιαστικό κέντρο.

Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του αναφέρει ακόμα ότι «τα δεδομένα πλέον δεν επιτρέπουν καμία αμφισβήτηση ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου»

Αναλυτικά η ανάρτησή του: Ολοκλήρωσα την 3η δόση του εμβολίου κατά του Covid19. Τα δεδομένα πλέον δεν επιτρέπουν καμία αμφισβήτηση ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου. Ας σπεύσουμε όλοι να εμβολιαστούμε. Έτσι προστατεύουμε τον εαυτό μας, όσους αγαπάμε αλλά και το κοινωνικό σύνολο.

Μετά τη χορήγηση της τρίτης δόσης εμβολίου, στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας», ο πρωθυπουργός κάλεσε όλους να σπεύσουν να εμβολιαστούν.

«Μόλις ολοκλήρωσα την 3η δόση του εμβολίου κατά του Covid-19, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών. Και θα παρακαλούσα όλες και όλους να κάνουν το ίδιο, είτε όσον αφορά την 3η δόση είτε πρωτίστως όσον αφορά αυτούς οι οποίοι ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί. Διότι πια τα δεδομένα είναι τόσο εμφατικά που δεν επιτρέπουν καμία αμφισβήτηση ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε εννέα στους δέκα συμπολίτες μας οι οποίοι βρίσκονται και σήμερα διασωληνωμένοι είναι ανεμβολίαστοι και ένας πολύ μεγάλος αριθμός των συμπολιτών μας που χάνει τη ζωή του κάθε μέρα είναι και αυτοί ανεμβολίαστοι.

«Ας ακούσουμε, επιτέλους, τους επιστήμονες. Ας δούμε τα πραγματικά δεδομένα. Ας σπεύσουμε όλοι να εμβολιαστούμε για να αυξήσουμε κι άλλο τα ποσοστά εμβολιασμού στη χώρα μας συνολικά. Να προστατέψουμε πρώτα και πάνω απ’ όλα τους εαυτούς μας, αυτούς που αγαπάμε και το κοινωνικό σύνολο», κατέληξε ο πρωθυπουργός.