Κυρ. Μητσοτάκης για μελέτη οικονομολόγων: Επικυρώνονται οι πολιτικές μας, οι προσπάθειές μας πετυχαίνουν

Κυρ. Μητσοτάκης για μελέτη οικονομολόγων: Επικυρώνονται οι πολιτικές μας, οι προσπάθειές μας πετυχαίνουν

«Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε τις προσπάθειές μας να πετυχαίνουν και τις πολιτικές μας να επικυρώνονται» τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα αγγλικά στο twitter, όπου παραπέμπει στη μελέτη των επιφανών οικονομολόγων Mάουρο Τεσταβέρντε (ανώτερος οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας) και Γκόρντον Μπέτσερμαν (επίτιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Ottawa) με τίτλο «Πώς να προστατέψεις θέσεις εργασίας στην εποχή της πανδημίας: Μαθήματα από την εμπειρία της Ελλάδας».

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός γράφει:

«H Ελλάδα, όπως οι περισσότερες χώρες, έδωσε τη μάχη για την προστασία της απασχόλησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε τις προσπάθειές μας να πετυχαίνουν και τις πολιτικές μας να επικυρώνονται. Ο επόμενος στόχος μας είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η αδιάλειπτη εφαρμογή της μεταρρυθμιστικής μας ατζέντας».

«Greece, like most countries, has wrestled with the issue of job retention during the pandemic. It's heartening to see our efforts succeed and our policies validated. Our next goal is job creation and the continuing implementation of our reform agenda».