Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια μας στη βία κατά των γυναικών

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια μας στη βία κατά των γυναικών

Το χρέος όλων μας να σταθούμε απέναντι σε κάθε μορφή βίας, υπογραμμίζει ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας με ανάρτησή του στο twitter, με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια μέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών.

O Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter τονίζει συγκεκριμένα πως "δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια & να σιωπούμε στη βία που βιώνουν 1 στις 3 γυναίκες. Ας είμαστε όλοι η φωνή για όλες τις γυναίκες που δεν έχουν φωνή. Χρέος μας να τις στηρίξουμε & να σταθούμε απέναντι σε κάθε μορφή βίας και εκμετάλλευσης των γυναικών" καταλήγει ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια & να σιωπούμε στη βία που βιώνουν 1 στις 3 γυναίκες. Ας είμαστε όλοι η φωνή για όλες τις γυναίκες που δεν έχουν φωνή. Χρέος μας να τις στηρίξουμε & να σταθούμε απέναντι σε κάθε μορφή βίας και εκμετάλλευσης των γυναικών. #EndViolenceAgainstWomen

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΝΔ, το σήμα του κόμματος είχε βαφεί μωβ, «στα χρώματα του αγώνα για την εξάλειψη της βίας εναντίον των γυναικών, ένα φαινόμενο δυστυχώς συχνό στον τόπο μας».