Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

 

Δρακόντεια μέτρα έχει προγραμματίσει η Ελληνική Αστυνομία για την αυριανή επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, στην Αθήνα, η οποία θα ολοκληρωθεί μεθαύριο το μεσημέρι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, για την υλοποίηση των μέτρων ασφαλείας θα χρησιμοποιηθούν πάνω απο 2.000 αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών, ενώ θα κλείνουν οι δρόμοι κατά τις μετακινήσεις της κ. Μέρκελ, αφού πρώτα θα ελέγχεται πολύ σχολαστικά κάθε διαδρομή που πρόκειται να ακολουθήσει.

Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, όπου συζητούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες για την εφαρμογή των μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των άλλων συζητιέται και η απαγόρευση των συγκεντρώσεων που έχουν αναγγελθεί για αύριο στις 18.00 στο κέντρο της Αθήνας.

Όσον αφορά τα μέτρα Τροχαίας, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, κατά το διήμερο (10 και 11-1-2019) της επίσημης επίσκεψης της στη χώρα μας της Καγκελαρίου της Γερμανίας, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Ρυθμίσεις θα υπάρξουν και στα δρομολόγια του Προαστιακού Αθηνών, την Πέμπτη και την Παρασκευή, 10-11 Ιανουαρίου, λόγω της επίσκεψης της καγγελαρίου της Γερμανίας Άγγ. Μέρκελ στην Αθήνα.