Κρατούμενοι βιντεοσκοπούν έφοδο της ΕΛΑΣ στον Κορυδαλλό

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, 11:59
-A +A
Κρατούμενοι βιντεοσκοπούν έφοδο της ΕΛΑΣ στον Κορυδαλλό

Ένα νέο βίντεο που μαρτυρά την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές του Κορυδαλλού έφερε στη δημοσιότητα το vima.gr. Στο βίντεο φαίνονται κρατούμενοι να... βιντεοσκοπούν έφοδο της ΕΛΑΣ σε κελί, μη μπορώντας να σταματήσουν να γελούν.

Αλλοδαποί κρατούμενοι-κυρίως από χώρες της Μέσης Ανατολής- βιντεοσκοπούν τις κινήσεις ομάδας αστυνομικών που προχωρούσαν σε ελέγχους, ύστερα από αιματηρό περιστατικό στην Β΄ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Η βιντεοσκόπηση μέσα από τα κελιά έγινε με τα κινητά τηλέφωνά τους που εξακολουθούν και κατέχουν με χαρακτηριστική ευκολία εντός των φυλακών. Παρότι, υποτίθεται, ότι τις τελευταίες εβδομάδες, υπάρχουν «εξαντλητικοί έλεγχοι για να περιορισθούν τα κρούσματα ανομίας», σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Χωρίς μάλιστα κανείς να αντιληφθεί ότι οι κρατούμενοι βιντεοσκοπούσαν τους αστυνομικούς σε έναν χώρο που υποτίθεται ότι ήταν αποκλεισμένος για να διευκολυνθεί η επέμβαση των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. Στο βίντεο ακούγονται οι κρατούμενοι με τις …κάμερες, να γελούν με τις κινήσεις των ενστόλων αλλά και τα «παθήματα» των συγκρατουμένων τους που υφίστανται τον έλεγχο.

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα