Κορονοϊός: Στους 363 οι νεκροί - Έξι νέοι θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες

Κορονοϊός: Στους 363 οι νεκροί - Έξι νέοι θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες

Τους 363 έφτασαν πλέον οι νεκροί από επιπλοκές της νόσου που προκαλεί ο κορονοϊός στην Ελλάδα, καθώς τις τελευταίες ώρες έξι ακόμα ασθενείς έχασαν την μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Αναλυτικότερα, μία γυναίκα 86 ετών άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Σωτηρία, ενώ ένας 76χρονος που αντιμετώπιζε υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Καβάλας εξέπνευσε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Παράλληλα, ακόμα μια γυναίκα 74 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με υποκείμενα νοσήματα, «έφυγε» από τη ζωή, όπως και ένας 63χρονος που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Επιπλέον, ένας θάνατος καταγράφηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε ένας 84χρονος άντρας, με υποκείμενα νοσήματα, ενώ τελευταίο θύμα της πανδημίας είναι ένας άντρας 67 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζεται, πως την Τετάρτη ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 357 νέα κρούσματα της νόσου και 5 επιπλέον θανάτους, ενώ 73 ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ των νοσοκομείων.