Κορονοϊός: Σε Γλυφάδα, Κηφισιά και Βουλιαγμένη τα περισσότερα κρούσματα στην Αττική

Κορονοϊός: Σε Γλυφάδα, Κηφισιά και Βουλιαγμένη τα περισσότερα κρούσματα στην Αττική

Οι τρεις περιοχές που φαίνεται να έχουν καταγράψει τα περισσότερα περιστατικά είναι η Γλυφάδα, η Κηφισιά και η Βουλιαγμένη,  σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, το οποίο ανέφερε ότι οι τρεις δήμοι της Αττικής βρίσκονται υπό καθεστώς αυξημένης επιτήρησης καθώς μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται η επιστροφή και άλλων αδειούχων από τα νησιά.

Όπως αναφέρθηκε, μετά το αρνητικό ρεκόρ των 141 ημερήσιων κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν, από τον ΕΟΔΥ, την Κυριακή, οι πιο επιβαρημένοι δήμοι είναι:

- Στον δήμο Γλυφάδας εντοπίστηκαν τις τελευταίες ημέρες 50 κρούσματα κορονοϊού και αμέσως σήμανε συναγερμός σε ΕΟΔΥ και στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

- Στην Κηφισιά, την ίδια στιγμή, καλούνται όλοι οι δημότες επιστρέφοντας από τις διακοπές τους να τηρήσουν τα μέτρα.

- Η Βουλιαγμένη είναι μια ακόμη περιοχή όπου συγκεντρώνεται υψηλός αριθμός μολύνσεων. Καταγράφηκαν, ειδικότερα, 28 κρούσματα σε μια μόνο ημέρα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στο Star ο δήμαρχος Γιώργος Κωνσταντέλος «Στην αρχή της εβδομάδας ενημερωθήκαμε από το υπουργείο πολιτικής προστασίας ότι υπάρχουν ασυνήθιστα αυξημένα κρούσματα για την περιοχή μας, τα οποία οφείλονται στην επιστροφή κυρίως από τις διακοπές από τη νησιωτική χώρα ανθρώπων που κατοικούν στην περιοχή».