Κορονοϊός: 29 θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες - Συνολικά 895 τα θύματα

Κορονοϊός: 29 θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες - Συνολικά  895 τα θύματα

Σε 895 ανέρχονται πλέον τα θύματα της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς μέσα στις τελευταίες ώρες. ακόμα 29 ασθενείς που είχαν προσβληθεί από τη νόσο, υπέκυψαν από επιπλοκές στα νοσοκομεία της χώρας.

Πιο αναλυτικά, από το βράδυ της Τρίτης μέχρι σήμερα το μεσημέρι, 29 ασθενείς έχασαν την ζωή τους σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Βέροια, Γουμένισσα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες όλοι τους έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα ή ήταν ηλικίας άνω των 70 ετών ή έπασχαν από σοβαρή αρρώστια.

Πιο αναλυτικά, οι έξι κατέληξαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, την τελευταία τους πνοή άφησαν ένας 74χρονος, ένας 76χρονος και ένας 78χρονος στο ΑΧΕΠΑ, δύο 83χρονες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και μία 81χρονη στο Παπανικολάου.

Άλλοι δύο ασθενείς κατέληξαν στο νοσοκομείο Γουμένισσας και Κιλκίς, ένας 86χρονος και ένας 88χρονος. Από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης δηλώθηκε ο θάνατος ενός 49χρονου καρκινοπαθούς, όπως και ενός 43χρονου με νεοπλασία από το νοσοκομείο Βόλου.

Ακόμη, άλλα δύο θύματα του κορονοϊού δηλώθηκαν από τα νοσοκομεία της Αττικής, Ευαγγελισμό και Αττικόν -πρόκειται για δύο ηλικιωμένους 87 και 92 χρόνων.

Επίσης, άλλοι επτά συνάνθρωποί μας κατέληξαν χθες το βράδυ. Δύο νεκροί, 94 και 87 χρόνων, αναφέρονται από τα δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων και άλλοι δύο, 90 και 78, από το νοσοκομείο Βέροιας.

Άλλες δύο απώλειες δηλώθηκαν από τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ΑΧΕΠΑ και Παπαγεωργίου. Πρόκειται για ασθενείς ηλικίας 68 και 84 χρόνων, αντίστοιχα, που είχαν σοβαρά χρόνια νοσήματα.

Ακόμη, ένας θάνατος αναφέρθηκε από την Παμμακάριστο, και αφορά 82χρονο, από το γηροκομείο Αττική. Καταγράφηκαν επίσης άλλοι τρεις θάνατοι, δύο 89χρονες στο νοσοκομείο Καβάλας και ένας 87χρονος στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Στις 4 το απόγευμα έγινε γνωστό ότι άφησαν την τελευταία τους πνοή ακόμα 7 άτομα που όλα έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα. Επρόκειτο για έναν 83χρονο και μια 79χρονη στο ΑΧΕΠΑ, καθώς και μια 81χρονη στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Ένας 72χρονος στο νοσοκομείο Αγρινίου. και ένας 67χρονος κατέληξε στην Αλεξανδρούπολη.

Επίσης, ένας 82χρονος και μια 76χρονη στο νοσοκομείο Βόλου.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως μόνο μέσα στο Νοέμβριο, έχει καταγραφεί το 1/4 των συνολικών θανάτων στην χώρα από την έναρξη της πανδημίας.