Κοκτέιλ ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο MEGA

Κοκτέιλ ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο MEGA

Από Δευτέρα 24 Αυγούστου, επιστρέφουν στο πρόγραμμα του MEGA όλα τα νέα τη στιγμή που συμβαίνουν, με τον Νίκο Ευαγγελάτο και το δημοσιογραφικό του τιμ, καθημερινά στις 16.20 στο Live News. Το απόγευμα τη σκυτάλη παίρνει η ψυχαγωγία, με δύο αγαπημένες τηλεοπτικές παρέες: «Στο Παρά Πέντε» στις 18.20 και «Ευτυχισμένοι Μαζί», στις 21.00.

Ενώ οι αδειούχοι του Αυγούστου αφήνουν σιγά - σιγά τα νησιά και τα καλοκαιρινά θέρετρα για τους τόπους μόνιμης κατοικίας τους, το μεγάλο κανάλι οργανώνει μια τελετή υποδοχής τους, η οποία περιλαμβάνει ένα δυνατό «κοκτέιλ» ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για το καλωσόρισμα. Από Δευτέρα 24 Αυγούστου, στο πρόγραμμα του Mega επιστρέφει στις 16.20 ο Νίκος Ευαγγελάτος με την εκπομπή Live News. Σε αντίθεση με το τι συνήθως συνέβαινε, αυτός ο Αύγουστος είχε ειδήσεις και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής εργάζεται πυρετωδώς για να τις παρουσιάσει στο τηλεοπτικό κοινό, με διεισδυτική ματιά και ψύχραιμη ανάλυση, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία ώστε η παρουσίαση των θεμάτων να είναι άμεση και ζωντανή. Όλα τα μεγάλα θέματα, από τα εθνικά και τα οικονομικά μέχρι τα υγειονομικά που απασχολούν κυρίως αυτό το καλοκαίρι, αλλά και όλοι οι πρωταγωνιστές της επικαιρότητας θα περάσουν από τη μικρή οθόνη του μεγάλου καναλιού, υφαίνοντας καθημερινά την ενημερωτική ατζέντα της ημέρας. Για δύο ώρες κάθε απόγευμα, οι συντελεστές της εκπομπής θα επιχειρούν να διαλύσουν τις αβεβαιότητες με τις οποίες είναι αντιμέτωπος ο κόσμος για τη νέα σεζόν που όπου να’ ναι ξεκινά και να ρίξουν φως στα γεγονότα και στο παρασκήνιό τους, εντός και εκτός συνόρων.

Κι επειδή η προσαρμογή στο διαμέρισμα μετά τις διακοπές για κάποιους μπορεί να είναι δύσκολη, το MEGA υποδέχεται το τηλεοπτικό κοινό με μια ψυχαγωγική σειρά που σε κάθε επαναληπτική της προβολή, σκορπά την ευτυχία και το γέλιο και έχει αγαπηθεί πολύ από όλες τις ηλικίες. «Ευτυχισμένοι Μαζί», από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου και κάθε βράδυ στις 21.00, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων του MEGA. Η καλογυρισμένη διασκευή της ισπανικής σειράς “Los Serrano” από τη Ρένα Ρίγγα έρχεται ξανά, με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπέζο και Κατερίνα Λέχου και ένα εξαιρετικό καστ, μικρών και μεγάλων, που έγραψε τη δική του τηλεοπτική ιστορία. Τα συστατικά της ιστορίας προμήνυαν την επερχόμενη επιτυχία: ένας χήρος ταβερνιάρης με 3 γιους επανασυνδέεται με τον εφηβικό του έρωτα, την Ελένη, ζωντοχήρα δασκάλα με 2 κόρες. Περιφερειακά κινούνται ίσως οι πιο δυνατοί δεύτεροι ρόλοι στην ιστορία των σήριαλ, ο αδερφός του Διονύση, Σπύρος (Δημήτρης Μαυρόπουλος), η μαμά της Ελένης κυρία Ιφιγένεια (Αλεξάνδρα Παντελάκη), ο φίλος Μάκης (Τάσος Γιαννόπουλος), ο υπάλληλος Φώτης (Θανάσης Τσαλταμπάσης) και τα 5 παιδιά, Μάρκος, Θανάσης, Γιαννάκης, Εύα και Φίφη που πραγματικά δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας. Η τοπική ομάδα ποδοσφαίρου «Αήττητος» στην οποία είναι συμπαίκτες όλοι οι ενήλικες άρρενες της υποθεσης είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα των σπαρταριστών περιστατικών που θα εκτυλιχθούν στους τηλεοπτικούς δέκτες, δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη προβολή. «Ανήμερα του γάμου» είναι ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου, όπου η Ελένη και ο Διονύσης ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, και όπως λέει και ο Νόμος του Μέρφι, ό,τι μπορεί να πάει στραβά θα πάει!

Και τα τηλεοπτικά απογεύματα όμως θα γίνουν πιο ευτυχισμένα αφού επιστρέφει και η παρέα του Σπύρου, του Φώτη, της Ντάλιας, της Αγγέλας και της Ζουμπουλίας, «Στο Παρά Πέντε» από Δευτέρα κάθε απόγευμα στις 18.20.