ΚΙΝΑΛ: Ντιμπέιτ χωρίς Παπανδρέου στις 29 Νοεμβρίου - Ποιοι δημοσιογράφοι προτάθηκαν

ΚΙΝΑΛ: Ντιμπέιτ χωρίς Παπανδρέου στις 29 Νοεμβρίου - Ποιοι δημοσιογράφοι προτάθηκαν

Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ πρόκειται να διεξαχθεί το ντιμπέιτ των υποψηφίων για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Όπως έχει γίνει γνωστό, στην τηλεμαχία θα συμμετάσχουν οι πέντε, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος και Παύλος Χρηστίδης, εκ των έξι υποψηφίων, μετά την άρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Όπως συμφωνήθηκε σε τηλεδιάσκεψη εκπροσώπων των υποψηφίων με τη διοίκηση της ΕΡΤ, το ντιμπέιτ θα μεταδοθεί από τη δημόσια τηλεόραση. Ανοιχτό παραμένει το πόσοι δημοσιογράφοι θα συμμετάσχουν και ποιοι ακριβώς θα είναι αυτοί.

Η πρόταση της ΕΡΤ για τη συμμετοχή δημοσιογράφων

 

Η ΕΡΤ πρότεινε να συμμετάσχουν οι δημοσιογράφοι Γιώργος Κουβαράς από το Action 24, ο Τάσος Παππάς από την Εφημερίδα των Συντακτών και ο Παύλος Τσίμας από τον Ρ/Σ ΣΚΑΪ. Συντονίστρια θα είναι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Με την πρόταση συμφώνησαν οι τέσσερις υποψήφιοι, ωστόσο διατύπωσε ενστάσεις ο εκπρόσωπος του Νίκου Ανδρουλάκη, Βαγγέλης Τσόγκας, ο οποίος τάχθηκε υπέρ μεγαλύτερης εκπροσώπησης από δημοσιογράφους των ιδιωτικών καναλιών, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη επικοινωνιακή διάχυση.