Κερατέα: Νεκροί και οι δυο αγνοούμενοι

Κερατέα: Νεκροί και οι δυο αγνοούμενοι

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τους δύο άνδρες που είχαν εξαφανιστεί την Πέμπτη στην Κερατέα, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν ανατράπηκε, πιθανόν από την ισχυρή νεροποντή. Υπενθυμίζεται ότι νεκρή βρέθηκε χθες στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου η ηλικιωμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την πυροσβεστική ο πρώτος άντρας βρέθηκε στον οικισμό Ελαιοχώρι σε ρεματιά 15 χιλιόμετρα από το σημείο, ενώ ο δεύτερος εντοπίστηκε από την πυροσβεστική στον οικισμό Κυψέλιζα, περίπου 10 χιλιόμετρα από το σημείο του δυστυχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι από σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου πνιγμένη η 66χρονη γυναίκα, στα πίσω καθίσματα ΙΧ αυτοκινήτου, στην κοίτη ρέματος στο Οβριόκαστρο Κερατέας, ενώ αγνοούνταν μέχρι σήμερα δυο άτομα, ο σύζυγός της 67 ετών και ένας γείτονας 64 ετών, που είναι και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, 

Το ζευγάρι είχε φύγει προχτές από το σπίτι του στην Κερατέα, μαζί με τον γείτονα τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην αγορά για ψώνια. Από την ώρα εκείνη όμως χάθηκαν τα ίχνη τους και ο γιος του αντρόγυνου πήγε στην Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή από την Πυροσβεστική και τελικά το απόγευμα βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, περίπου 400 μέτρα από ένα γεφυράκι, κοντά στο Βρωμοπούσι Κερατέας.

Εκτιμάται ότι το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κάλυπταν τον δρόμο χτες, λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα οι τρεις άνθρωποι να βρεθούν στο ρέμα.